Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 09-12 MARCH 2023

02.27.2019

Pathos Pro Spearfishing

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία “Pathos Pro Spearfishing” συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2019, 29 – 31 Μαρτίου, Helexpo Maroussi!

Η εταιρία “Pathos” γεννήθηκε αρχικά από την επιθυμία του Άγγελου Μιχαλόπουλου να δημιουργήσει ένα καινοτόμο ψαροντούφεκο. Βασίστηκε σε μια ιδέα που σχεδιάστηκε το 1996 , από την αγάπη του για την αλιεία και τη θάλασσα. Η οικογένεια του κατασκευαστή, από το 1970, δραστηριοποιείται στην ευρύτερη αγορά του θαλάσσιου εξοπλισμού που παράγουν κυρίως προϊόντα κολύμβησης, όπως μάσκες, πτερύγια, αναπνευστήρες κλπ.

Το πρώτο ψαροτούφεκο το 2000, αφού δοκιμάστηκε από πεπειραμένους ψαροντουφεκάδες, τα αποτελέσματα των δοκιμών αποδείχθηκαν θεαματικά και επιβεβαιώθηκαν περαιτέρω κατά τη διάρκεια του Τσάμπιονς Λιγκ Κασσού το 2002. Σύντομα ήρθε η έναρξη της επιτυχούς συνεργασίας της Pathos και της ιταλικής εταιρείας Effe-sub. Το 2006, ο “Pathos” αποδείχτηκε και πάλι ηγέτης καινοτομίας στον κόσμο του ψαροντούφεκου.

Σήμερα, η εταιρία παρέχει μια πλήρη σειρά προϊόντων για την υπεράκτια αλιεία, όπως τα πτερύγια Carbon, αδιάβροχοι σάκοι, πέλματα, επώνυμα ρούχα αξεσουάρ και έχει τοπικούς διανομείς σε 64 χώρες.

Την εταιρία Pathos θα τη βρείτε στο περίπτερο D.35-D.37

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor