Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

01.02.2024

Ετοιμάζεται η μεγαλύτερη Boat & Fishing Show όλων των εποχών!

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η ναυτική έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ – Boat & Fishing Show 2024 υπόσχεται να είναι η μεγαλύτερο και πληρέστερο θαλασσινό event όλων των εποχών!

Η συμμετοχή επαγγελματιών και εταιριών αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Οι προετοιμασίες για την εκδήλωση προχωρούν πυρετωδώς, με ναυπηγεία και εισαγωγείς να προγραμματίζουν την παρουσίαση νέων μοντέλων σκαφών, εξοπλισμού για θαλάσσια σπορ, και πολλά άλλα.

Η 9η Boat & Fishing Show θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας, 7 – 10 Μαρτίου 2024, από Πέμπτη έως και Κυριακή, αποτελώντας τη μεγαλύτερη θαλασσινή έκθεση της χώρας μας καλύπτοντας σχεδόν όλους τους κλάδους της θαλάσσιας δραστηριότητας.

Νέα φουσκωτά και πολυεστερικά σκάφη, στις περισσότερο διαδεδομένες κατηγορίες, θα κάνουν για πρώτη φορά το ντεμπούτο τους στο Ελληνικό κοινό. Παράλληλα προγραμματίζουν να συμμετέχουν για πρώτη φορά μεγάλες επιχειρήσεις στο κλάδο των αξεσουάρ και ναυτιλιακών σκαφών, στην επαγγελματική και ερασιτεχνική αλιεία, στην ελεύθερη και αυτόνομη κατάδυση καθώς και στα θαλάσσια σπορ.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, προγραμματίζονται ημερίδες και σεμινάρια που θα προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες. Κορυφαίοι ψαράδες της Ελλάδας και επαγγελματίες του χώρου θα παρουσιάσουν σεμινάρια σχετικά με το ψάρεμα, την υποβρύχια αλιεία, τα ηλεκτρονικά, την αυτόνομη κατάδυση και το θαλάσσιο τουρισμό.

Με την αγάπη του κοινού και των επαγγελματιών, η Boat & Fishing Show επιδιώκει να οργανώσει τη μεγαλύτερη και μοναδική έκθεση στην Ελλάδα, που αφορά όλο τον κόσμο της θάλασσας και του τουρισμού, παραμένοντας αμιγώς θαλασσινή.

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED