ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ HELEXPO MAROUSSI 08-10 ΜΑΙΟΥ 2020

02.27.2019

Pathos Pro Spearfishing

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία “Pathos Pro Spearfishing” συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2019, 29 – 31 Μαρτίου, Helexpo Maroussi!

Η εταιρία “Pathos” γεννήθηκε αρχικά από την επιθυμία του Άγγελου Μιχαλόπουλου να δημιουργήσει ένα καινοτόμο ψαροντούφεκο. Βασίστηκε σε μια ιδέα που σχεδιάστηκε το 1996 , από την αγάπη του για την αλιεία και τη θάλασσα. Η οικογένεια του κατασκευαστή, από το 1970, δραστηριοποιείται στην ευρύτερη αγορά του θαλάσσιου εξοπλισμού που παράγουν κυρίως προϊόντα κολύμβησης, όπως μάσκες, πτερύγια, αναπνευστήρες κλπ.

Το πρώτο ψαροτούφεκο το 2000, αφού δοκιμάστηκε από πεπειραμένους ψαροντουφεκάδες, τα αποτελέσματα των δοκιμών αποδείχθηκαν θεαματικά και επιβεβαιώθηκαν περαιτέρω κατά τη διάρκεια του Τσάμπιονς Λιγκ Κασσού το 2002. Σύντομα ήρθε η έναρξη της επιτυχούς συνεργασίας της Pathos και της ιταλικής εταιρείας Effe-sub. Το 2006, ο “Pathos” αποδείχτηκε και πάλι ηγέτης καινοτομίας στον κόσμο του ψαροντούφεκου.

Σήμερα, η εταιρία παρέχει μια πλήρη σειρά προϊόντων για την υπεράκτια αλιεία, όπως τα πτερύγια Carbon, αδιάβροχοι σάκοι, πέλματα, επώνυμα ρούχα αξεσουάρ και έχει τοπικούς διανομείς σε 64 χώρες.

Την εταιρία Pathos θα τη βρείτε στο περίπτερο D.35-D.37

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Gold Sponsor


ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Big Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Sponsor


ΧΟΡΗΓΟΙ

Sponsor Image