Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 07-10 MARCH 2024

03.03.2024

Trygons

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία TRYGONS συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2024, 7-10 Μαρτίου, MEC Παιανίας.

Η TRYGONS A.E. είναι κατασκευαστική εταιρεία στον κλάδο των ενισχυμένων πλαστικών γνωστή για τις πρωτοποριακές τις κατασκευές στον χώρο του καταδυτικού εξοπλισμού και της ναυπήγησης σκαφών.

Βασικό χαρακτηριστικό της εταιρείας είναι η έμφαση στη χρήση κορυφαίων τεχνικών και  τεχνολογιών, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στις διαδικασίες παραγωγής της, αλλά και τις προδιαγραφές ποιότητας των προϊόντων της. Αποτελεί την μοναδική εταιρεία του κλάδου που διατηρεί πολυετή παραγωγή για διεθνή αυτοκινητοβιομηχανία.

Ως προς τα σκάφη, συγκεκριμένα, μετά το γνωστό ρεκόρ χαμηλής κατανάλωσης με το ανθρακονημάτινo EcoRunner 590 στο Aegean EcoRunner Project, έχει πλέον διαθέσει στην Ελλάδα και το εξωτερικό το  6μετρο Gen2x σκάφος, καθώς και το RedFin50.

Φέτος διευρύνει την γκάμα των σκαφών της με την προσθήκη του νέου μικρού και αλλά θαυματουργού (!) RedFin49, που αποτελεί την τουριστική έκδοση του 5μετρου και το νέο 8μετρο EcoRunner78, πάντα ελαφρύ, οικονομικό και αξιόπλοο, αλλά και με επιπλέον προσόντα.

 

Σχετική εικόνα

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor