Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

03.03.2024

Trygons

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία TRYGONS συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2024, 7-10 Μαρτίου, MEC Παιανίας.

Η TRYGONS A.E. είναι κατασκευαστική εταιρεία στον κλάδο των ενισχυμένων πλαστικών γνωστή για τις πρωτοποριακές τις κατασκευές στον χώρο του καταδυτικού εξοπλισμού και της ναυπήγησης σκαφών.

Βασικό χαρακτηριστικό της εταιρείας είναι η έμφαση στη χρήση κορυφαίων τεχνικών και  τεχνολογιών, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στις διαδικασίες παραγωγής της, αλλά και τις προδιαγραφές ποιότητας των προϊόντων της. Αποτελεί την μοναδική εταιρεία του κλάδου που διατηρεί πολυετή παραγωγή για διεθνή αυτοκινητοβιομηχανία.

Ως προς τα σκάφη, συγκεκριμένα, μετά το γνωστό ρεκόρ χαμηλής κατανάλωσης με το ανθρακονημάτινo EcoRunner 590 στο Aegean EcoRunner Project, έχει πλέον διαθέσει στην Ελλάδα και το εξωτερικό το  6μετρο Gen2x σκάφος, καθώς και το RedFin50.

Φέτος διευρύνει την γκάμα των σκαφών της με την προσθήκη του νέου μικρού και αλλά θαυματουργού (!) RedFin49, που αποτελεί την τουριστική έκδοση του 5μετρου και το νέο 8μετρο EcoRunner78, πάντα ελαφρύ, οικονομικό και αξιόπλοο, αλλά και με επιπλέον προσόντα.

 

Σχετική εικόνα

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED