Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 13-16 MARCH 2025

01.12.2023

Trygons

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία TRYGONS συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2023, 9-12 Μαρτίου, MEC Παιανίας.

Η TRYGONS A.E. είναι κατασκευαστική εταιρεία στον κλάδο των ενισχυμένων πλαστικών γνωστή για τις πρωτοποριακές τις κατασκευές στον χώρο του καταδυτικού εξοπλισμού και της ναυπήγησης σκαφών.

Βασικό χαρακτηριστικό της εταιρείας είναι η έμφαση στη χρήση κορυφαίων τεχνικών και  τεχνολογιών, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στις διαδικασίες παραγωγής της, αλλά και τις προδιαγραφές ποιότητας των προϊόντων της. Αποτελεί την μοναδική εταιρεία του κλάδου που διατηρεί πολυετή παραγωγή για διεθνή αυτοκινητοβιομηχανία.

Ως προς τα σκάφη, συγκεκριμένα, κι έχοντας ήδη σημειώσει ρεκόρ χαμηλής κατανάλωσης με την ανθρακονημάτινη έκδοση του EcoRunner 590 στο Aegean EcoRunner Project, διέθεσε την περασμένη χρονιά το νέο 6μετρο Gen2x σκάφος, αναβαθμισμένο, και στην ελληνική αγορά. Φέτος, το σκάφος αυτό διατίθεται και με μεγάλη 6θέσια καμπίνα.

Παράλληλα, η TRYGONS σχεδίασε και κατασκεύασε ένα ολοκαίνουργιο 5μετρο σκάφος το RedFin50 σε 3 εκδόσεις: “High Top”, “Low Top” και “Open”. Αυτό το σκάφος των πέντε μέτρων είναι ένα οπτικά συμβατικό πλαστικό σκάφος με εκπληκτικές επιδόσεις και εντυπωσιακούς χώρους, με ενσωματωμένο ψυγείο 220 λίτρων και συνολικό αποθηκευτικό χώρο 2000 λίτρων. Παίρνει κινητήρες από 30 ίππους, έχει έτοιμη βάση για ηλεκτρική άγκυρα και είναι κατάλληλο και για ηλεκτρική μηχανή.

Τα δύο σκάφη, με τη χαρακτηριστικά χαμηλή κατανάλωση, θα παρουσιαστούν στην έκθεση στο περίπτερο A.28

 

 

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

TO BE ANNOUNCED

SUPPORTED BY

TO BE ANNOUNCED

MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED