Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

01.12.2023

Trygons

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία TRYGONS συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2023, 9-12 Μαρτίου, MEC Παιανίας.

Η TRYGONS A.E. είναι κατασκευαστική εταιρεία στον κλάδο των ενισχυμένων πλαστικών γνωστή για τις πρωτοποριακές τις κατασκευές στον χώρο του καταδυτικού εξοπλισμού και της ναυπήγησης σκαφών.

Βασικό χαρακτηριστικό της εταιρείας είναι η έμφαση στη χρήση κορυφαίων τεχνικών και  τεχνολογιών, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στις διαδικασίες παραγωγής της, αλλά και τις προδιαγραφές ποιότητας των προϊόντων της. Αποτελεί την μοναδική εταιρεία του κλάδου που διατηρεί πολυετή παραγωγή για διεθνή αυτοκινητοβιομηχανία.

Ως προς τα σκάφη, συγκεκριμένα, κι έχοντας ήδη σημειώσει ρεκόρ χαμηλής κατανάλωσης με την ανθρακονημάτινη έκδοση του EcoRunner 590 στο Aegean EcoRunner Project, διέθεσε την περασμένη χρονιά το νέο 6μετρο Gen2x σκάφος, αναβαθμισμένο, και στην ελληνική αγορά. Φέτος, το σκάφος αυτό διατίθεται και με μεγάλη 6θέσια καμπίνα.

Παράλληλα, η TRYGONS σχεδίασε και κατασκεύασε ένα ολοκαίνουργιο 5μετρο σκάφος το RedFin50 σε 3 εκδόσεις: “High Top”, “Low Top” και “Open”. Αυτό το σκάφος των πέντε μέτρων είναι ένα οπτικά συμβατικό πλαστικό σκάφος με εκπληκτικές επιδόσεις και εντυπωσιακούς χώρους, με ενσωματωμένο ψυγείο 220 λίτρων και συνολικό αποθηκευτικό χώρο 2000 λίτρων. Παίρνει κινητήρες από 30 ίππους, έχει έτοιμη βάση για ηλεκτρική άγκυρα και είναι κατάλληλο και για ηλεκτρική μηχανή.

Τα δύο σκάφη, με τη χαρακτηριστικά χαμηλή κατανάλωση, θα παρουσιαστούν στην έκθεση στο περίπτερο A.28

 

 

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor