Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 07-10 MARCH 2024

02.20.2022

Σχολή Χειριστών Ταχύπλοων Σκαφών Σγουρός

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η σχολή ταχύπλοων Σγουρός συμμετέχει στην έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός – Sea & Tourism Expo 2022 που διοργανώνεται παράλληλα με την Boat & Fishing Show 2022 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος, 10 – 13 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Η Σχολή Εκπαίδευσης Υποψηφίων Χειριστών Ταχύπλοοων Σκαφών «ΣΓΟΥΡΟΣ» λειτουργεί απο το 2004 ως και σήμερα. Δυο αδέλφια,  ο Μάνθος και ο Ευγένιος Σγουρός  έχοντας απο μικροί το μεράκι για τη θάλασσα ίδρυσαν μια σχολή εκπαίδευσης για υποψήφιους οδηγούς ταχύπλοοων σκαφών για να μεταδώσουν τις γνώσεις τους, την εμπειρία τους και την  αγάπη τους για τη θάλασσα.

Η Σχολή είναι αναγνωρισμένη απο το Ελληνικό Κράτος με άδεια του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας. Εργάζονται εδω και 14 χρόνια με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό παρέχοντας στους υποψήφιους οδηγούς τις δεξιότητες που πρέπει να έχουν για να οδηγούν τα δικά τους σκάφη με ασφάλεια απολαμβάνοντας τη θάλασσα και αποκτώντας όμορφες εμπειρίες.

Η Σχολή «ΣΓΟΥΡΟΣ» έχει έδρα τον Κορυδαλλό  και διαθέτει 13 σκάφη τα οποία βρίσκονται στον Πειραιά, στην Γλυφάδα και στην Ελευσίνα – 4 ως 7m με ιπποδύναμη 60 – 300hp  οπού πραγματοποιούνται και τα πρακτικά μαθήματα για την απόκτηση του διπλώματος.

Εδω και 14 χρόνια η Σχολή Ταχύπλοοων Σκαφών «ΣΓΟΥΡΟΣ» υποστηρίζει  όλα αυτά που οι άλλοι υπόσχονται, μια πραγματικότητα που αποδεικνύεται στα τόσα χρόνια επιτυχημένης – ανόδικής πορείας της Σχολής η οποία έχει έδρα τον Κορυδαλλό και τα Παραρτήματα της εδρεύουν σε Πειραιά, Γλυφάδα, Ελευσίνα, Καλαμάτα και τώρα και στη Σκιάθο

Τη σχολή Sgouros θα τη βρείτε στο περίπτερο C.58

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor