Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

02.20.2022

Σχολή Χειριστών Ταχύπλοων Σκαφών Σγουρός

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η σχολή ταχύπλοων Σγουρός συμμετέχει στην έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός – Sea & Tourism Expo 2022 που διοργανώνεται παράλληλα με την Boat & Fishing Show 2022 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος, 10 – 13 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Η Σχολή Εκπαίδευσης Υποψηφίων Χειριστών Ταχύπλοοων Σκαφών «ΣΓΟΥΡΟΣ» λειτουργεί απο το 2004 ως και σήμερα. Δυο αδέλφια,  ο Μάνθος και ο Ευγένιος Σγουρός  έχοντας απο μικροί το μεράκι για τη θάλασσα ίδρυσαν μια σχολή εκπαίδευσης για υποψήφιους οδηγούς ταχύπλοοων σκαφών για να μεταδώσουν τις γνώσεις τους, την εμπειρία τους και την  αγάπη τους για τη θάλασσα.

Η Σχολή είναι αναγνωρισμένη απο το Ελληνικό Κράτος με άδεια του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας. Εργάζονται εδω και 14 χρόνια με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό παρέχοντας στους υποψήφιους οδηγούς τις δεξιότητες που πρέπει να έχουν για να οδηγούν τα δικά τους σκάφη με ασφάλεια απολαμβάνοντας τη θάλασσα και αποκτώντας όμορφες εμπειρίες.

Η Σχολή «ΣΓΟΥΡΟΣ» έχει έδρα τον Κορυδαλλό  και διαθέτει 13 σκάφη τα οποία βρίσκονται στον Πειραιά, στην Γλυφάδα και στην Ελευσίνα – 4 ως 7m με ιπποδύναμη 60 – 300hp  οπού πραγματοποιούνται και τα πρακτικά μαθήματα για την απόκτηση του διπλώματος.

Εδω και 14 χρόνια η Σχολή Ταχύπλοοων Σκαφών «ΣΓΟΥΡΟΣ» υποστηρίζει  όλα αυτά που οι άλλοι υπόσχονται, μια πραγματικότητα που αποδεικνύεται στα τόσα χρόνια επιτυχημένης – ανόδικής πορείας της Σχολής η οποία έχει έδρα τον Κορυδαλλό και τα Παραρτήματα της εδρεύουν σε Πειραιά, Γλυφάδα, Ελευσίνα, Καλαμάτα και τώρα και στη Σκιάθο

Τη σχολή Sgouros θα τη βρείτε στο περίπτερο C.58

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED