Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 07-10 MARCH 2024

03.09.2018

STAVROPOULOS TRAILERS

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η γνωστή σε όλους εταιρεία κατασκευής τρέϊλερ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, συμμετέχει στη Boat & Fishing Show 2018 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Sea&tourism expo.

Η STAVROPOULOS TRAILERS, κατασκευάζει κάθε είδους τρέιλερ για σκάφη αναψυχής, jet ski, συμβατικά φουσκωτά, αλλά και μπαγκαζιέρες. Όπως τρέιλερ μεταφοράς μηχανών και atv. Με την πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της κατασκευής, αλλά και τη χρήση των καλύτερων υλικών, τα τρέιλερ της εταιρείας ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, έχουν ηγετική θέση στο κομμάτι της μεταφοράς.

Δείτε τα τρέιλερ της εταιρείας ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ αποκλειστικά στην έκθεση ΣΚΑΦΟΣ – ΨΑΡΕΜΑ   BOAT&FISHING SHOW 2018, στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI  16-18 Μαρτίου 2018.

https://stavropoulostrailers.car.gr/trailers/

close

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor