Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 13-16 MARCH 2025

03.04.2022

Skalis Outdoor – MUSTAD

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Skalis Outdoor, αντιπρόσωπος κορυφαίων brands ειδών αλιείας συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2022, 10 – 13 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Η τεχνογνωσία, η ποιότητα και η δυναμική της Mustad , όσον αφορά την ανάπτυξη και την παραγωγή αγκιστριών για την ερασιτεχνική και επαγγελματική αλιεία είναι δεδομένη!

Το 2019 η Mustad ενέταξε στο δυναμικό της τον Hiroshi Takahashi ως product developer, με αρμοδιότητες, την ερεύνα, την ανάπτυξη και την παράγωγη τεχνητών δολωμάτων. O Hiroshi θεωρείται ως ένας από τους σημαντικότερους γνώστες των αναγκών και απαιτήσεων για καινοτόμα τεχνητά δολώματα στην Ιαπωνική αγορά, με εξειδίκευση στο saltwater fishing.

Στο παρελθόν έχει προσφέρει τις γνώσεις και την ικανότητα του να σχεδιάζει νέα τεχνητά δολώματα με τεράστια επιτυχία για μεγάλες και φημισμένες εταιρίες του χώρου, όπως την STORM , την Lucky craft, την Illex , καθιερώνοντας αυτές στην ανταγωνιστική και απαιτητική ιαπωνική αγορά. Έφτασε λοιπόν η ώρα, όλη αυτή η εμπειρία και γνώση της Ιαπωνικής ψαρευτικής κουλτούρας να έρθει και στην Ευρώπη, με ιδιαίτερη εστίαση στην Μεσογειακή αγορά και τις ανάγκες της.

Παράλληλα, στο δυναμικό της Mustad ανήκει πλέον και ο Enrico Parmeggiani, ως product developer με εξειδίκευση στα καλάμια ψαρέματος για όλες τις τεχνικές και στον λοιπό αλιευτικό εξοπλισμό. Ο Enrico, στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες του χώρου, όπως η Savage gear, σχεδιάζοντας Saltwater καλάμια για την μεσογειακή αγορά και για διάφορες τεχνικές όπως το Spinning, eging, jigging κτλ.

Μέχρι το 2025 η Mustad θα είναι σε θέση να προσφέρει μια πλήρη γκάμα ποιοτικών και καινοτόμων καλαμιών, τεχνητών δολωμάτων και αλιευτικού εξοπλισμού για όλες τις τεχνικές ψαρέματος όπως spinning, Lrf, jigging, shore jigging, slow jigging κτλ , με ιδιαίτερη έμφαση στο Saltwater fishing και τις ιδιαιτερότητες της Μεσογείου. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς, η επιλογή της Mustad να μοιραστεί το όραμα της με την Skalis Outdoor.

H Skalis Outdoor θα συμμετέχει στην Έκθεση Boat & Fishing (10-13 Μαρτίου 2022) στο περίπτερο Α53, αποκλειστικά με προϊόντα της Mustad, ώστε να έχετε την πρώτη επαφή μαζί τους και να μοιραστούμε μαζί σας την νέα εποχή της Mustad στην Ευρώπη!

www.skalisoutdoor.com

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

TO BE ANNOUNCED

SUPPORTED BY

TO BE ANNOUNCED

MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED