Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.04.2022

Skalis Outdoor – MUSTAD

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Skalis Outdoor, αντιπρόσωπος κορυφαίων brands ειδών αλιείας συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2022, 10 – 13 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Η τεχνογνωσία, η ποιότητα και η δυναμική της Mustad , όσον αφορά την ανάπτυξη και την παραγωγή αγκιστριών για την ερασιτεχνική και επαγγελματική αλιεία είναι δεδομένη!

Το 2019 η Mustad ενέταξε στο δυναμικό της τον Hiroshi Takahashi ως product developer, με αρμοδιότητες, την ερεύνα, την ανάπτυξη και την παράγωγη τεχνητών δολωμάτων. O Hiroshi θεωρείται ως ένας από τους σημαντικότερους γνώστες των αναγκών και απαιτήσεων για καινοτόμα τεχνητά δολώματα στην Ιαπωνική αγορά, με εξειδίκευση στο saltwater fishing.

Στο παρελθόν έχει προσφέρει τις γνώσεις και την ικανότητα του να σχεδιάζει νέα τεχνητά δολώματα με τεράστια επιτυχία για μεγάλες και φημισμένες εταιρίες του χώρου, όπως την STORM , την Lucky craft, την Illex , καθιερώνοντας αυτές στην ανταγωνιστική και απαιτητική ιαπωνική αγορά. Έφτασε λοιπόν η ώρα, όλη αυτή η εμπειρία και γνώση της Ιαπωνικής ψαρευτικής κουλτούρας να έρθει και στην Ευρώπη, με ιδιαίτερη εστίαση στην Μεσογειακή αγορά και τις ανάγκες της.

Παράλληλα, στο δυναμικό της Mustad ανήκει πλέον και ο Enrico Parmeggiani, ως product developer με εξειδίκευση στα καλάμια ψαρέματος για όλες τις τεχνικές και στον λοιπό αλιευτικό εξοπλισμό. Ο Enrico, στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες του χώρου, όπως η Savage gear, σχεδιάζοντας Saltwater καλάμια για την μεσογειακή αγορά και για διάφορες τεχνικές όπως το Spinning, eging, jigging κτλ.

Μέχρι το 2025 η Mustad θα είναι σε θέση να προσφέρει μια πλήρη γκάμα ποιοτικών και καινοτόμων καλαμιών, τεχνητών δολωμάτων και αλιευτικού εξοπλισμού για όλες τις τεχνικές ψαρέματος όπως spinning, Lrf, jigging, shore jigging, slow jigging κτλ , με ιδιαίτερη έμφαση στο Saltwater fishing και τις ιδιαιτερότητες της Μεσογείου. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς, η επιλογή της Mustad να μοιραστεί το όραμα της με την Skalis Outdoor.

H Skalis Outdoor θα συμμετέχει στην Έκθεση Boat & Fishing (10-13 Μαρτίου 2022) στο περίπτερο Α53, αποκλειστικά με προϊόντα της Mustad, ώστε να έχετε την πρώτη επαφή μαζί τους και να μοιραστούμε μαζί σας την νέα εποχή της Mustad στην Ευρώπη!

www.skalisoutdoor.com

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor