Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 07-10 MARCH 2024

01.10.2023

Sectus Spearfishing

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Sectus Spearfishing συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2023, 9-12 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

H Sectus Spearfishing είναι πρωτοπόρα εταιρεία στην κατασκευή χειροποίητων ξύλινων ψαροντούφεκων. Ιδρύθηκε το 2015 από τον Χρήστο Καρέλο, παγκόσμιο πρωταθλητή στην ελεύθερη κατάδυση και τελειόφοιτο μηχανικό του Μετσόβιου Πολυτεχνείου .

Όλα τα ψαροτούφεκα της εταιρείας είναι 100% χειροποίητα και κατασκευασμένα αποκλειστικά από άριστη ποιότητα ξυλείας – teaκ Βιρμανίας . Επιλέγουμε μόνο τις καλύτερες πρώτες ύλες και περιφερειακά προϊόντα  για την ολοκλήρωση της  κατασκευής τους εξασφαλίζοντας έτσι ένα καθόλα άρτιο προϊόν. Μηχανολογικές μελέτες και αμέτρητες δοκιμές από τον κατασκευαστή και επιλεγμένους συνεργάτες εξασφαλίζουν τη βέλτιστη αποδοτικότητα και τη διαχρονική τους αξία.

Η μεγάλη ποικιλία μοντέλων, μεγεθών και τεχνικών κατασκευών, καλύπτει όλες τις ανάγκες τόσο νέων όσο και έμπειρων ψαροκυνηγών. Η εταιρεία έχει δεσμευτεί να παρέχει καινοτόμα προϊόντα για κάθε ψαροκυνηγό που αναζητά την απόλυτη εμπειρία ψαρέματος.

Τη Sectus Spearfishing θα τη βρείτε στο περίπτερο B.144

close

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor