Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 07-10 MARCH 2024

03.20.2019

Sea – Bi

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Sea-Bi συμμετέχει στην έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός – Sea & Tourism Expo 2019 που διοργανώνεται παράλληλα με την Boat & Fishing Show 2019 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος, 29 – 31 Μαρτίου, Helexpo Maroussi!

To θαλάσσιο ποδήλατο Sea-bi είναι ένα καινοτόμο προϊόν, που ανοίγει νέους ορίζοντες στην επιχειρηματική δραστηριότητα. Οι επαγγελματίες του τουρισμού έχουν στα χέρια τους ένα ευέλικτο εργαλείο με πολλαπλές εφαρμογές, που προσφέρει επενδυτικές ευκαιρίες στον τομέα των θαλασσίων σπορ, την ψυχαγωγία των πελατών και τον εμπλουτισμό των υπηρεσιών τους.

Το θαλάσσιο ποδήλατο Sea-bi συνοδεύεται από μια πληθώρα αξεσουάρ/εξαρτήματα, που ο συνδυασμός τους εξασφαλίζει πρωτοποριακές λειτουργίες.Το κόστος συντήρησής του είναι χαμηλό, ενώ υποστηρίζεται από έμπειρη ομάδα τεχνικών και μόνιμο απόθεμα ανταλλακτικών. Αποτελεί μία εξαιρετική πρόταση, με μακροπρόθεσμα οικονομικά οφέλη και υψηλό ποσοστό ανταπόδοσης της συνολικής επένδυσης.

Τη Sea-Bi θα τη βρείτε στο περίπτερο C.9a

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor