Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

03.20.2019

Sea – Bi

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Sea-Bi συμμετέχει στην έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός – Sea & Tourism Expo 2019 που διοργανώνεται παράλληλα με την Boat & Fishing Show 2019 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος, 29 – 31 Μαρτίου, Helexpo Maroussi!

To θαλάσσιο ποδήλατο Sea-bi είναι ένα καινοτόμο προϊόν, που ανοίγει νέους ορίζοντες στην επιχειρηματική δραστηριότητα. Οι επαγγελματίες του τουρισμού έχουν στα χέρια τους ένα ευέλικτο εργαλείο με πολλαπλές εφαρμογές, που προσφέρει επενδυτικές ευκαιρίες στον τομέα των θαλασσίων σπορ, την ψυχαγωγία των πελατών και τον εμπλουτισμό των υπηρεσιών τους.

Το θαλάσσιο ποδήλατο Sea-bi συνοδεύεται από μια πληθώρα αξεσουάρ/εξαρτήματα, που ο συνδυασμός τους εξασφαλίζει πρωτοποριακές λειτουργίες.Το κόστος συντήρησής του είναι χαμηλό, ενώ υποστηρίζεται από έμπειρη ομάδα τεχνικών και μόνιμο απόθεμα ανταλλακτικών. Αποτελεί μία εξαιρετική πρόταση, με μακροπρόθεσμα οικονομικά οφέλη και υψηλό ποσοστό ανταπόδοσης της συνολικής επένδυσης.

Τη Sea-Bi θα τη βρείτε στο περίπτερο C.9a

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED