Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 09-12 MARCH 2023

02.27.2016

Rizoulis Sport Fishing

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

H Rizoulis.gr Sport Fishing Store αποκλειστικά στη Boat & Fishing Show 2016! Παρουσιάζει την νέα αντιπροσωπεία JigSkinz με χρωματισμούς πιστής απομίμησης ψαριών, καθώς και τεχνητά δολώματα Remixon,  το πρωτοποριακό Blutbombette καλάμια και μηχανισμούς Dragon καθώς και άλλα προϊόντα που αντιπροσωπεύει.

Rizoulis_2016Για πρώτη φορά παρουσιάζονται τα JigSkinz με χρωματισμούς πιστής απομίμησης ψαριών δίνοντας μια πραγματικά ρεαλιστική όψη στα ψαράκια μας! και κυρίως ξεχνώντας πλέον το ξεφλούδισμα. Τα RealLife διατίθενται σε Σαρδέλα, κοκκάλι, κέφαλο, σκουμπρί/κολιός και καλαμάρι. Τα Blutbombette αποτελούν τη νέα τεχνική μαλαγρώματος που χρησιμοποιείται σχεδόν σε όλες τις τεχνικές, ακόμα και στο spinning! Boat & Fishing Show, μαζί με την έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός – Sea & Tourism Expo, η μεγαλύτερη γιορτή της θάλασσας!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ:

 

http://www.rizoulis.gr/

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


SILVER SPONSOR

Big Sponsor


POOL SPONSOR

Pool Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor