Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 07-10 MARCH 2024

02.20.2020

Ranieri International

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Τα φουσκωτά σκάφη Ranieri International κάνουν το ντεμπούτο τους στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2020, 8-10 Μαΐου, Helexpo Maroussi!

Η ιστορία ξεκίνησε πριν από  25 χρόνια όταν οι ΑΦΟΙ Μπισκίνη προβλέποντας τις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς, ξεκίνησαν μία τολμηρή αλλά στρατηγικής σημασίας όπως αποδείχτηκε στην συνέχεια, συνεργασία με ανερχόμενο στην Ευρωπαϊκή αγορά Ναυπηγείο της οικογένειας των αδελφών RANIERI.

Η συμφωνία αυτή εκτός από την αντιπροσώπευση και εισαγωγή των σκαφών Ranieri στην Ελλάδα έδινε το δικαίωμα της παραγωγής επιλεγμένων μοντέλων από το Ελληνικό Ναυπηγείο.

Από τότε, χιλιάδες σκάφη κατασκευάστηκαν από το Ναυπηγείο της ΠΟΣΕΙΔΩΝ, σκάφη που κατέκτησαν την αγορά και φημίζονται για τις πολύ καλές γάστρες τους την αντοχή τους και τα υψηλά standards κατασκευής τους.

Με την πάροδο του χρόνου, και λόγω διαφορετικών επιλογών ανάπτυξης, οι Αφοί RANIERI διασπάστηκαν σε 3 ξεχωριστές εταιρείες….

Σήμερα, Η ΣΚΑΦΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΦΟΙ ΜΠΙΣΚΙΝΗ ΑΕΒΕ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την RANIERI INTERNATIONAL, την ποιο δυναμική  και ταχέως αναπτυσσόμενη Εταιρεία στην Ευρώπη η οποία διαθέτει ίσως την μεγαλύτερη γκάμα πολυεστερικών και φουσκωτών σκαφών από 4 έως 12 μέτρα.

Η συνεργασία αυτή αφορά την αποκλειστική αντιπροσώπευση και εισαγωγή όλων των μοντέλων αλλά επίσης προβλέπει και την παραγωγή στην Ελλάδα διαφόρων μοντέλων που θα επιλεγούν.

Ήδη τα πρώτα σκάφη έχουν αρχίσει να πωλούνται στην Ελληνική αγορά και ένα δείγμα της πράγματι τεράστιας γκάμας του Ναυπηγείου θα παρουσιαστεί τον Μάρτιο στην έκθεση Boat & Fishing Show 2020!

Στο περίπτερο της POSEIDON BOATS, εκτός από μία μεγάλη γκάμα των σκαφών μοντέλων, θα βρούμε σε Πανελλήνια Πρεμιέρα το Ranieri Cayman 19S.

 

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor