Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

02.20.2020

Ranieri International

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Τα φουσκωτά σκάφη Ranieri International κάνουν το ντεμπούτο τους στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2020, 8-10 Μαΐου, Helexpo Maroussi!

Η ιστορία ξεκίνησε πριν από  25 χρόνια όταν οι ΑΦΟΙ Μπισκίνη προβλέποντας τις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς, ξεκίνησαν μία τολμηρή αλλά στρατηγικής σημασίας όπως αποδείχτηκε στην συνέχεια, συνεργασία με ανερχόμενο στην Ευρωπαϊκή αγορά Ναυπηγείο της οικογένειας των αδελφών RANIERI.

Η συμφωνία αυτή εκτός από την αντιπροσώπευση και εισαγωγή των σκαφών Ranieri στην Ελλάδα έδινε το δικαίωμα της παραγωγής επιλεγμένων μοντέλων από το Ελληνικό Ναυπηγείο.

Από τότε, χιλιάδες σκάφη κατασκευάστηκαν από το Ναυπηγείο της ΠΟΣΕΙΔΩΝ, σκάφη που κατέκτησαν την αγορά και φημίζονται για τις πολύ καλές γάστρες τους την αντοχή τους και τα υψηλά standards κατασκευής τους.

Με την πάροδο του χρόνου, και λόγω διαφορετικών επιλογών ανάπτυξης, οι Αφοί RANIERI διασπάστηκαν σε 3 ξεχωριστές εταιρείες….

Σήμερα, Η ΣΚΑΦΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΦΟΙ ΜΠΙΣΚΙΝΗ ΑΕΒΕ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την RANIERI INTERNATIONAL, την ποιο δυναμική  και ταχέως αναπτυσσόμενη Εταιρεία στην Ευρώπη η οποία διαθέτει ίσως την μεγαλύτερη γκάμα πολυεστερικών και φουσκωτών σκαφών από 4 έως 12 μέτρα.

Η συνεργασία αυτή αφορά την αποκλειστική αντιπροσώπευση και εισαγωγή όλων των μοντέλων αλλά επίσης προβλέπει και την παραγωγή στην Ελλάδα διαφόρων μοντέλων που θα επιλεγούν.

Ήδη τα πρώτα σκάφη έχουν αρχίσει να πωλούνται στην Ελληνική αγορά και ένα δείγμα της πράγματι τεράστιας γκάμας του Ναυπηγείου θα παρουσιαστεί τον Μάρτιο στην έκθεση Boat & Fishing Show 2020!

Στο περίπτερο της POSEIDON BOATS, εκτός από μία μεγάλη γκάμα των σκαφών μοντέλων, θα βρούμε σε Πανελλήνια Πρεμιέρα το Ranieri Cayman 19S.

 

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED