ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 10-13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

02.20.2020

Ranieri International

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Τα φουσκωτά σκάφη Ranieri International κάνουν το ντεμπούτο τους στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2020, 8-10 Μαΐου, Helexpo Maroussi!

Η ιστορία ξεκίνησε πριν από  25 χρόνια όταν οι ΑΦΟΙ Μπισκίνη προβλέποντας τις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς, ξεκίνησαν μία τολμηρή αλλά στρατηγικής σημασίας όπως αποδείχτηκε στην συνέχεια, συνεργασία με ανερχόμενο στην Ευρωπαϊκή αγορά Ναυπηγείο της οικογένειας των αδελφών RANIERI.

Η συμφωνία αυτή εκτός από την αντιπροσώπευση και εισαγωγή των σκαφών Ranieri στην Ελλάδα έδινε το δικαίωμα της παραγωγής επιλεγμένων μοντέλων από το Ελληνικό Ναυπηγείο.

Από τότε, χιλιάδες σκάφη κατασκευάστηκαν από το Ναυπηγείο της ΠΟΣΕΙΔΩΝ, σκάφη που κατέκτησαν την αγορά και φημίζονται για τις πολύ καλές γάστρες τους την αντοχή τους και τα υψηλά standards κατασκευής τους.

Με την πάροδο του χρόνου, και λόγω διαφορετικών επιλογών ανάπτυξης, οι Αφοί RANIERI διασπάστηκαν σε 3 ξεχωριστές εταιρείες….

Σήμερα, Η ΣΚΑΦΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΦΟΙ ΜΠΙΣΚΙΝΗ ΑΕΒΕ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την RANIERI INTERNATIONAL, την ποιο δυναμική  και ταχέως αναπτυσσόμενη Εταιρεία στην Ευρώπη η οποία διαθέτει ίσως την μεγαλύτερη γκάμα πολυεστερικών και φουσκωτών σκαφών από 4 έως 12 μέτρα.

Η συνεργασία αυτή αφορά την αποκλειστική αντιπροσώπευση και εισαγωγή όλων των μοντέλων αλλά επίσης προβλέπει και την παραγωγή στην Ελλάδα διαφόρων μοντέλων που θα επιλεγούν.

Ήδη τα πρώτα σκάφη έχουν αρχίσει να πωλούνται στην Ελληνική αγορά και ένα δείγμα της πράγματι τεράστιας γκάμας του Ναυπηγείου θα παρουσιαστεί τον Μάρτιο στην έκθεση Boat & Fishing Show 2020!

Στο περίπτερο της POSEIDON BOATS, εκτός από μία μεγάλη γκάμα των σκαφών μοντέλων, θα βρούμε σε Πανελλήνια Πρεμιέρα το Ranieri Cayman 19S.

 

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Gold Sponsor


ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Big Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Sponsor


ΧΟΡΗΓΟΙ

Sponsor Image