Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 09-12 MARCH 2023

02.13.2020

ONAQUA – Χρήστος Μαράκης

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η ONAQUA στην έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός – Sea & Tourism Expo 2020 που διοργανώνεται παράλληλα με την Boat & Fishing Show 2020 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος, 8 – 10 Μαΐου, Helexpo Maroussi!

Η εταιρία ONAQUA για ακόμα μία φορά θα δώσει δυναμικό παρόν στην Έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός Sea & Tourism Expo, που διοργανώνεται μαζί με την Έκθεση Ψάρεμα – Σκάφος Boat & Fishing Show.

Θα έχουμε τη δυνατότητα να γνωρίσουμε και να δούμε από κοντά πολλά από τα προϊόντα της εταιρίας όπως το ιδιαίτερα δημοφιλές Santa Anna που έχει σχεδιαστεί για να είναι όσο το δυνατόν πιο πρακτικό ως SUP αλλά και ως Wind SUP.

Τις φουσκωτές SUP σανίδες Nautique που σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως SUP για να περάσουμε την ώρα μας ευχάριστα, ως πλατφόρμα για κολύμβηση και ηλιοθεραπεία είτε ως ένα σκάφος tender για να βγούμε στη στεριά. To ανατομικό φουσκωτό στρώμα για δύο άτομα Cabana Lounge που είναι ιδανικό για να περάσουμε την ημέρα μας στη θάλασσα αφού προσφέρει πολυτελή άνεση καθώς και ένα αφαιρούμενο σκίαστρο/τέντα με αεραγωγούς. Το Ocean Pool που είναι μία φορητή, φουσκωτή, πλωτή πισίνα με ενσωματωμένη περίφραξη με πλέγμα βάθους 2.4μ και είναι σχεδιασμένη για να κρατά μακριά ακόμα και το μικρότερο θαλάσσιο οργανισμό. To Chelan HB kayak της Aquaglide που έχει σχεδιαστεί για ψυχαγωγία, περιπέτεια αλλά και για κάθε άλλη κωπηλατική δραστηριότητα καθώς και άλλα πολλά δημοφιλή και πρακτικά προϊόντα.

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor