Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 07-10 MARCH 2024

02.10.2024

Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών Ελλάδος (Ο.Φ.Σ.Ε.)

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Ο Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών Ελλάδος συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2024, 7-10 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Ο Όµιλος Φουσκωτών Σκαφών Ελλάδος ( Ο.Φ.Σ.Ε. ) είναι ο πρώτος όµιλος φουσκωτών σκαφών που ιδρύθηκε στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 1987 µε βασικό σκοπό την ένωση σε ένα φορέα των ανθρώπων που αγαπούν τη θάλασσα, το φουσκωτό σκάφος. Από το 1999 καθιέρωσε το ετήσιο πρόγραµµα αποστολές «Ζωή στους Βράχους τουΑιγαίου – Ελλάδος Εικόνες», πραγµατοποιώντας κάθε χρόνο Αποστολή σε ένα από τα νησιά της χώρας µας . Με αυτό τον τρόπο συµµετέχουµε στη τόνωση της τοπικής οικονοµίας , καθώς και την προβολή του τόπου µέσω των Μ.Μ.Ε. και των δηµοσιογράφων του Χώρου που είναι µαζί µας στις αποστολές αυτές.

Από το 1999 ο Ο.Φ.Σ.Ε έχει κάνει 23 αποστολές σε διάφορα νησιά της χώρας µας προσφέροντας αγαθά στους συνανθρώπους µας που είχαν ανάγκη και όχι µόνο. Έχει προσφέρει την βοήθεια του και σε άλλες κοινωνικές απαιτήσεις όπως Πληµµυροπαθείς ,Πυρόπληκτους , Πολιτική Προστασία κ.λπ. Συµµετείχε ενεργά και σε διάφορες αθλητικές διοργανώσεις.

Ο Όµιλος Φουσκωτών Σκαφών Ελλάδος, θα είναι παρών για να ενηµερώσει την δράση του οµίλου και να παρέχει πληροφορίες στους ενδιαφερόµενους.

Σας περιµένουµε λοιπόν να πούµε από κοντά για τις δράσεις του οµίλου και να µας γνωρίσετε. Σας προσκαλούµε στο επόµενο ταξίδι µας να έρθετε µε την µεγάλη παρέα του Ο.Φ.Σ.Ε. ώστε να ταξιδέψετε µαζί µας!

 

Σχετική εικόνα

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor