Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

02.10.2024

Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών Ελλάδος (Ο.Φ.Σ.Ε.)

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Ο Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών Ελλάδος συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2024, 7-10 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Ο Όµιλος Φουσκωτών Σκαφών Ελλάδος ( Ο.Φ.Σ.Ε. ) είναι ο πρώτος όµιλος φουσκωτών σκαφών που ιδρύθηκε στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 1987 µε βασικό σκοπό την ένωση σε ένα φορέα των ανθρώπων που αγαπούν τη θάλασσα, το φουσκωτό σκάφος. Από το 1999 καθιέρωσε το ετήσιο πρόγραµµα αποστολές «Ζωή στους Βράχους τουΑιγαίου – Ελλάδος Εικόνες», πραγµατοποιώντας κάθε χρόνο Αποστολή σε ένα από τα νησιά της χώρας µας . Με αυτό τον τρόπο συµµετέχουµε στη τόνωση της τοπικής οικονοµίας , καθώς και την προβολή του τόπου µέσω των Μ.Μ.Ε. και των δηµοσιογράφων του Χώρου που είναι µαζί µας στις αποστολές αυτές.

Από το 1999 ο Ο.Φ.Σ.Ε έχει κάνει 23 αποστολές σε διάφορα νησιά της χώρας µας προσφέροντας αγαθά στους συνανθρώπους µας που είχαν ανάγκη και όχι µόνο. Έχει προσφέρει την βοήθεια του και σε άλλες κοινωνικές απαιτήσεις όπως Πληµµυροπαθείς ,Πυρόπληκτους , Πολιτική Προστασία κ.λπ. Συµµετείχε ενεργά και σε διάφορες αθλητικές διοργανώσεις.

Ο Όµιλος Φουσκωτών Σκαφών Ελλάδος, θα είναι παρών για να ενηµερώσει την δράση του οµίλου και να παρέχει πληροφορίες στους ενδιαφερόµενους.

Σας περιµένουµε λοιπόν να πούµε από κοντά για τις δράσεις του οµίλου και να µας γνωρίσετε. Σας προσκαλούµε στο επόµενο ταξίδι µας να έρθετε µε την µεγάλη παρέα του Ο.Φ.Σ.Ε. ώστε να ταξιδέψετε µαζί µας!

 

Σχετική εικόνα

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED