Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 07-10 MARCH 2024

02.20.2022

Marine Amore

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Το Marine Amore συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2022, 10 – 13 Μαρτίου, MEC Παιανίας

Το Marine Amore που δραστηριοποιείται στο χώρο της θαλάσσιας αναψυχής πάνω από 10 χρόνια ,συμμετέχει φέτος στην Έκθεση Boat & Fishing Show για να παρουσιάσει το ποδήλατο SEACYLCE 1-800 και να βοηθήσει στη δημιουργία μοναδικών θαλάσσιων αναμνήσεων.

H πρωτοπορία στη θαλάσσια αναψυχή για μεγάλους και παιδιά ,τώρα διαθέσιμη και για ιδιώτες. Για άσκηση διασκέδαση ,χαλάρωση και παιχνίδι.

Κατασκευασμένο στην Αμερική και από υλικά εξεραιτικής ποιότητας προσφέρει ασφάλεια και ευχάριστες στιγμές στη θάλασσα για όλη την οικογένεια. Συνδυάστε διασκέδαση  με ευεξία στο νερό καθότι ο εργονομικός σεχδιασμός του μπορεί να προσφέρει καταπληκτική άσκηση και για τους πιο απαιτητικούς.

Για δυο (2) ως τέσσερα (4) άτομα.

Το Marine Amore θα βρείτε στο περίπτερο C.72

 

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

GOLD SPONSOR

To be announced

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor