Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 09-12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

02.20.2022

Marine Amore

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Το Marine Amore συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2022, 10 – 13 Μαρτίου, MEC Παιανίας

Το Marine Amore που δραστηριοποιείται στο χώρο της θαλάσσιας αναψυχής πάνω από 10 χρόνια ,συμμετέχει φέτος στην Έκθεση Boat & Fishing Show για να παρουσιάσει το ποδήλατο SEACYLCE 1-800 και να βοηθήσει στη δημιουργία μοναδικών θαλάσσιων αναμνήσεων.

H πρωτοπορία στη θαλάσσια αναψυχή για μεγάλους και παιδιά ,τώρα διαθέσιμη και για ιδιώτες. Για άσκηση διασκέδαση ,χαλάρωση και παιχνίδι.

Κατασκευασμένο στην Αμερική και από υλικά εξεραιτικής ποιότητας προσφέρει ασφάλεια και ευχάριστες στιγμές στη θάλασσα για όλη την οικογένεια. Συνδυάστε διασκέδαση  με ευεξία στο νερό καθότι ο εργονομικός σεχδιασμός του μπορεί να προσφέρει καταπληκτική άσκηση και για τους πιο απαιτητικούς.

Για δυο (2) ως τέσσερα (4) άτομα.

Το Marine Amore θα βρείτε στο περίπτερο C.72

 

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


SILVER SPONSOR

Big Sponsor


POOL SPONSOR

Pool Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor