Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 09-12 MARCH 2023

02.09.2020

Marina Stores

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Τα MARINA stores συμμετέχουν στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2020, 8 – 10 Μαΐου, Helexpo Maroussi!

Τα MARINA Stores δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την μεγαλύτερη γιορτή της θάλασσας!

Τα MARINA Stores είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων ναυτιλιακών ειδών σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια με 23 καταστήματα συνολικά. Κάθε κατάστημα μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες εξοπλισμού ενός σκάφους, προσφέροντας μια πλήρη γκάμα ναυτιλιακών προϊόντων που ξεπερνά τα 13.000!

Όλοι οι φίλοι της θάλασσας και του ψαρέματος, θα μπορείτε να μας βρείτε στο περίπτερο των MARINA Stores και να πληροφορηθείτε για τα δύο νεότερα brands που προσθέσαμε στην γκάμα μας, τα καινούργια μας φουσκωτά βαρκάκια ARIMAR και τις εξωλέμβιες μηχανές Hidea Outboard Motors.

Μην ξεχάσετε να παραλάβετε τον ολοκαίνουργιο κατάλογο MARINA Stores για το 2020, που περιλαμβάνει όλα τα νέα μας προϊόντα από brands όπως LALIZAS, OCEAN Fenders, Nuova Rade, Lofrans’, MAX POWER Thrusters και μοναδικές προσφορές!

Σας περιμένουμε στο περίπτερό μας, προσφέροντάς σας μία εξαιρετική εμπειρία εξυπηρέτησης από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, το οποίο θα βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σας συμβουλεύσει και να σας λύσει οποιαδήποτε απορία.

https://www.marinastores.gr

Τα Marina Stores μπορείτε να τα βρείτε στο Stand B. 32

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor