Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 07-10 MARCH 2024

03.17.2017

LAZY FISHING

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η LAZY FISHING στη Boat & Fishing Show – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος στο Helexpo Μαρούσι

Οι μηχανισμοί lazy fishing ως αποτέλεσμα της διαρκούς μελέτης, εμπειρίας και τεχνογνωσίας, έχουν αναδειχθεί ως οι κορυφαίοι ηλεκτρικοί μηχανισμοί ψαρέματος της αγοράς , που συνδυάζοντας την ποιότητα και την αξιοπιστία με το μοναδικό τους design, δηλώνουν τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά.

Η εταιρία ασχολείται με την κατασκευή και εμπορία των ηλεκτρικών μηχανισμών ψαρέματος lazy fishing. Μηχανισμοί οι οποίοι είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με τον Σπύρο Λαζάρου, τον άνθρωπο που είχε την ιδέα της σχεδίασης και της υλοποίησης αυτών.


Με γνώμονα πάντα την ποιότητα και την καινοτομία, απευθυνόμαστε στον ερασιτέχνη και επαγγελματία ψαρά. Η αναγνώριση και αποδοχή των μηχανισμών μας σε σύντομο χρονικό διάστημα, κατέστησε το όνομα lazy fishing ηγέτη της αγοράς.
Στόχος μας είναι η διατήρηση της ανοδικής πορείας, η επιμονή στην ποιότητα, η προσοχή στις λεπτομέρειες και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας. Με έµφαση στην ασφάλεια του χειριστή, παρέχουμε πενταετή εγγύηση και άµεση τεχνική υποστήριξη.

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor