Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 09-12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

03.17.2017

LAZY FISHING

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η LAZY FISHING στη Boat & Fishing Show – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος στο Helexpo Μαρούσι

Οι μηχανισμοί lazy fishing ως αποτέλεσμα της διαρκούς μελέτης, εμπειρίας και τεχνογνωσίας, έχουν αναδειχθεί ως οι κορυφαίοι ηλεκτρικοί μηχανισμοί ψαρέματος της αγοράς , που συνδυάζοντας την ποιότητα και την αξιοπιστία με το μοναδικό τους design, δηλώνουν τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά.

Η εταιρία ασχολείται με την κατασκευή και εμπορία των ηλεκτρικών μηχανισμών ψαρέματος lazy fishing. Μηχανισμοί οι οποίοι είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με τον Σπύρο Λαζάρου, τον άνθρωπο που είχε την ιδέα της σχεδίασης και της υλοποίησης αυτών.


Με γνώμονα πάντα την ποιότητα και την καινοτομία, απευθυνόμαστε στον ερασιτέχνη και επαγγελματία ψαρά. Η αναγνώριση και αποδοχή των μηχανισμών μας σε σύντομο χρονικό διάστημα, κατέστησε το όνομα lazy fishing ηγέτη της αγοράς.
Στόχος μας είναι η διατήρηση της ανοδικής πορείας, η επιμονή στην ποιότητα, η προσοχή στις λεπτομέρειες και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας. Με έµφαση στην ασφάλεια του χειριστή, παρέχουμε πενταετή εγγύηση και άµεση τεχνική υποστήριξη.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


SILVER SPONSOR

Big Sponsor


POOL SPONSOR

Pool Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor