Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 13-16 MARCH 2025

02.27.2019

Ionas Sports – Mares

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία Ionas Sports – Mares συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2019, 29 – 31 Μαρτίου, Helexpo Maroussi!

Η επωνυμία Mares αντιπροσωπεύει μόνο τα καλύτερα καταδυτικά προϊόντα. Οδηγούμενη από αυτή την αρχή, η Mares που κατέχει αρχηγική θέση παγκοσμίως στην κατασκευή και διανομή καταδυτικού εξοπλισμού, εξακολουθεί να βάζει καινούργια υψηλά πρότυπα στην βιομηχανία της κατάδυσης.

Η αδιάκοπη επένδυση στην καινοτομία , η συνεχόμενη και υπομονετική έρευνα στα βιομηχανικά υλικά και μεθόδους σε συνδυασμό με την επιδεξιότητα του επιτελείου της, παρέχει στη Mares ηγετική θέση και κάνει τα προϊόντα της συνώνυμα της ποιότητας,ασφάλειας και αξιοπιστίας.Ότι καλύτερο έχει να δώσει η Mares ολοκληρώνεται σε κάθε προϊόν ,συναντώντας τις ανάγκες κάθε δύτη.Απολαύστε την κατάδυση με προηγμένες επιδόσεις μέσω της υψηλής τεχνολογίας που υπερτερεί:αυτή είναι η αποστολή της.

Ανακαλύψτε όλα όσα έχει να προσφέρει η Mares : θα βρείτε μια συλλογή από καινούργια καταπληκτικά προϊόντα που έχουν σαν επίκεντρο την προηγμένη τεχνολογία.Αυτό το αποτέλεσμα δεν θα ήταν δυνατόν χωρίς την αδιαμφισβήτητη αγάπη της για την θάλασσα,έχοντας την αίσθηση του καθήκοντος που βασίζεται στην ιστορία του θρυλικού ιδρυτήτης .

Την εταιρία Ionas Sports – Mares θα βρείτε στο περίπτερο D.2

 

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

TO BE ANNOUNCED

SUPPORTED BY

TO BE ANNOUNCED

MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED