Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

02.27.2019

Ionas Sports – Mares

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία Ionas Sports – Mares συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2019, 29 – 31 Μαρτίου, Helexpo Maroussi!

Η επωνυμία Mares αντιπροσωπεύει μόνο τα καλύτερα καταδυτικά προϊόντα. Οδηγούμενη από αυτή την αρχή, η Mares που κατέχει αρχηγική θέση παγκοσμίως στην κατασκευή και διανομή καταδυτικού εξοπλισμού, εξακολουθεί να βάζει καινούργια υψηλά πρότυπα στην βιομηχανία της κατάδυσης.

Η αδιάκοπη επένδυση στην καινοτομία , η συνεχόμενη και υπομονετική έρευνα στα βιομηχανικά υλικά και μεθόδους σε συνδυασμό με την επιδεξιότητα του επιτελείου της, παρέχει στη Mares ηγετική θέση και κάνει τα προϊόντα της συνώνυμα της ποιότητας,ασφάλειας και αξιοπιστίας.Ότι καλύτερο έχει να δώσει η Mares ολοκληρώνεται σε κάθε προϊόν ,συναντώντας τις ανάγκες κάθε δύτη.Απολαύστε την κατάδυση με προηγμένες επιδόσεις μέσω της υψηλής τεχνολογίας που υπερτερεί:αυτή είναι η αποστολή της.

Ανακαλύψτε όλα όσα έχει να προσφέρει η Mares : θα βρείτε μια συλλογή από καινούργια καταπληκτικά προϊόντα που έχουν σαν επίκεντρο την προηγμένη τεχνολογία.Αυτό το αποτέλεσμα δεν θα ήταν δυνατόν χωρίς την αδιαμφισβήτητη αγάπη της για την θάλασσα,έχοντας την αίσθηση του καθήκοντος που βασίζεται στην ιστορία του θρυλικού ιδρυτήτης .

Την εταιρία Ionas Sports – Mares θα βρείτε στο περίπτερο D.2

 

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor