Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 13-16 MARCH 2025

03.06.2024

IKION DIVING ALONISSOS

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Το IKION DIVING ALONISSOS συμμετέχει στην έκθεση Scuba Dive Expo που πραγματοποιείται ταυτόχρονα με την διπλή έκθεση Sea & Tourism Expo – Boat & Fishing Show, 7-10 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

 

To Ikion Diving, είναι ένα Θέρετρο Καταδύσεων τόσο για νέους όσο και για πιστοποιημένους δύτες. Το καταδυτικό κέντρο βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του καταλύματος Ikion Group στον πανέμορφο κόλπο Στενή Βάλα στην Αλόννησο ενώ υπάρχουν και γραφεία του καταδυτικού κέντρου στο Πατητήρι.

Το καταδυτικό κέντρο προσφέρει τόσο σε δύτες όσο και περιηγητές επιφανείας, επιλογές από μεγάλη ποικιλία μαθημάτων της PADI.

Επίσης, προσφέρει καθημερινές καταδύσεις αναψυχής με σκάφος ή από την ακτή με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό προς ενοικίαση ή αγορά.

Το Ikion Diving είναι ένα από τα μοναδικά καταδυτικά κέντρα στην Αλόννησο που είναι τόσο κοντά στη θάλασσα και στο σκάφος, με εύκολη πρόσβαση τόσο για έμπειρους όσο και για αρχάριους δύτες.

Τα δωμάτια του Ξενοδοχείου IKION, το καφέ και ο χώρος του καταδυτικού κέντρου είναι μέρος του καταπληκτικού λιμανιού της Αλοννήσου την Στενή Βάλα.

Το καταδυτικό κέντρο λειτουργεί από τον Απρίλιο έως και τον Οκτώβριο, επτά ημέρες την εβδομάδα, σε ένα από τα ομορφότερα φυσικά λιμάνια της ακτογραμμής της Αλοννήσου παράλιας ζώνης, με θέα την Κυρά Παναγιά, έναν κόλπο απόλυτα προστατευόμενο από τον καιρό. Τα σημεία που καταδυόμαστε χαρακτηρίζονται από μεγάλη ποικιλία, είναι προστατευμένα, με εντυπωσιακά τοπία και πλούσια θαλάσσια ζωή.

Το Θαλάσσιο Πάρκο Βορείων Σποράδων που βρίσκεται το καταδυτικό μας κέντρο είναι το πρώτο από τα δύο θαλάσσια πάρκα που διαθέτει η Ελλάδα.

Από το καταδυτικό κέντρο σε 1 λεπτό βρισκόμαστε στην παραλία για κατάδυση ή στο σκάφος για μια καταδυτική εκδρομή στα πλούσια από θαλάσσια ζωή νερά της Αλοννήσου.

 

Σχετική εικόνα

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

TO BE ANNOUNCED

SUPPORTED BY

TO BE ANNOUNCED

MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED