Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 09-12 MARCH 2023

01.10.2023

Hertz Marine – Ηχοσυστήματα Σκαφών

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Hertz Marine συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2023, 9-12 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Η Hertz Marine  θα παρουσιάσει τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις ηχοσυστημάτων στα σκάφη. Μέσα από μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων marineκαι εξατομικευμένων λύσεων, θα βρείτε αυτό που ψάχνετε σε ραδιόφωνα, πηγές ήχου, ηχεία, ενισχυτές ήχου, καλώδια, μπαταρίες και μονωτικά υλικά.

Τα προϊόντα και υλικά που θα επιλέξετε διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για τοποθέτηση και χρήση σε κάθε είδους σκάφος,
καθώς έχουν την υπογραφή των μεγαλύτερων κατασκευαστών: Hertz, Connection, Mac Audio, Fullriver, Dynamat και STP.

Η Hertz Marine θα παρουσιάσει όλα τα νέα μοντέλα της Hertz σε πηγές ήχου, ηχεία και ενισχυτές. Επιπλέον, θα μπορείτε να δοκιμάσετε από κοντά τις δυνατότητες και λειτουργίες τους και να απολαύσετε την υψηλή απόδοσή τους σε μία ειδικά κατασκευασμένη κονσόλα ήχου, αλλά και σε πραγματικό χώρο σκάφους!

Θα γνωρίσετε από κοντά την πολυαναμενόμενη πηγή ήχου HMR10, τον ισχυρό 5-κάναλο ενισχυτή HCP5MD (12V/24V), καθώς και τα νέα μοντέλα της ήδη επιτυχημένης σειράς ηχείων HMX. Δώστε μια άλλη διάσταση στο σκάφος σας με τα προϊόντα της Visual Acoustics!

Τη Hertz Marine θα τη βρείτε στο περίπτερο B.68

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor