Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 07-10 MARCH 2024

02.08.2023

Gonewild – Λαγός Παναγιώτης

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Το κατάστημα Gonewild συμμετέχει στην Έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2023, 9-12 Μαρτίου, στο MEC Παιανίας.

Το κατάστημα Gonewild (Λαγός Παναγιώτης) που ειδικεύεται στο εμπόριο ειδών αλιείας για πάνω από 10 χρόνια, πρώτη φορά στην έκθεση Boat & Fishing Show.

Κύριος στόχος μας με την βοήθεια του Katsel Spinner η δοκιμή των προϊόντων σε πραγματικές συνθήκες, για να έχουμε άποψη να σας καθοδηγήσουμε σωστά στις αγορές σας.

Μετά από αρκετές δοκιμές και ώρες στη θάλασσα, θα σας παρουσιάσουμε δύο μεγάλες εξειδικευμένες εταιρείες σε τεχνητά δολώματα την Uzume και Delalande, δύο εταιρείες που πραγματικά μπορούν να σου προσφέρουν μεγάλη ποιότητα στο ψάρεμα σας.

Την εταιρεία Gonewild θα τη βρείτε στο περίπτερο Α.54

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor