Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 07-10 MARCH 2024

02.18.2022

Electroniki Marine – Βαγγέλης Αλεξάκης

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

H Electroniki Marine του Βαγγέλη Αλεξάκη με τη τεράστια γκάμα ηλεκτρονικών συμμετέχει για άλλη μία χρονιά στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2022, 10 – 13 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Η Electroniki Marine του Βαγγέλη Αλεξάκη διαθέτει μία τεράστια γκάμα ηλεκτρονικών από τους μεγαλύτερους οίκους του χώρου, αλλά και άψογο after sale service για τον πελάτη. Ο Βαγγέλης Αλεξάκης και η ομάδα του παρέχουν πλήρεις υπηρεσίες εγκατάστασης και συντήρησης ηλεκτρονικών οργάνων και συσκευών ναυσιπλοΐας από το πιο μικρό ως το πιο μεγάλο σκάφος. Στην Boat & Fishing Show – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος θα μας παρουσιάσει και φέτος όλα τα νέα προϊόντα της αγοράς.

Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ MARINE ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στο χώρο των ηλεκτρονικών από το 1988, προσφέροντας υποστήριξη και παροχή υπηρεσιών στην εγκατάσταση και συντήρηση ηλεκτρονικών συσκευών ναυσιπλοΐας.

Το 1994 εισήλθε στον εμπορικό τομέα με την εισαγωγή ηλεκτρονικών μηχανημάτων όπως GPS, VHF, AIS, FISHFINDER, RADAR κτλ. Συνεχίζοντας μέχρι και σήμερα την ανοδική της πορεία εμπλούτισε την ποικιλία των προϊόντων της πετυχαίνοντας συνεργασίες με μεγάλους οίκους του εξωτερικού όπως RAYMARINE, FURUNO, C-MAP , JEPPENSEN , AIRMAR, ACTISENSE, EM-TAK, TELECOM, EMEX SOLAR. Πρόσφατα εισήλθε και στον τομέα της ηλιακής ενέργειας προσφέροντας καινούργια προϊόντα όπως ηλιακά πάνελ, ανεμογεννήτριες,ρυθμιστές φόρτισης, μετατροπείς, βάσεις στήριξης.

Επίσης η Ηλεκτρονική Marine προσφέρει όλες τις καινούργιες συσκευές AIS CLASS A, CLASS B της EM-TRAK  για αλιευτικά σκάφη, για ιστιοπλοϊκά και για οποιονδήποτε άλλο τύπο σκάφους. Ακόμη αξίζει να δείτε τα καινούργια προϊόντα τηλεοράσεων της AVTEX

Την Ηλεκτρονική Marine θα βρείτε στο περίπτερο C.26

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor