Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

02.18.2022

Electroniki Marine – Βαγγέλης Αλεξάκης

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

H Electroniki Marine του Βαγγέλη Αλεξάκη με τη τεράστια γκάμα ηλεκτρονικών συμμετέχει για άλλη μία χρονιά στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2022, 10 – 13 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Η Electroniki Marine του Βαγγέλη Αλεξάκη διαθέτει μία τεράστια γκάμα ηλεκτρονικών από τους μεγαλύτερους οίκους του χώρου, αλλά και άψογο after sale service για τον πελάτη. Ο Βαγγέλης Αλεξάκης και η ομάδα του παρέχουν πλήρεις υπηρεσίες εγκατάστασης και συντήρησης ηλεκτρονικών οργάνων και συσκευών ναυσιπλοΐας από το πιο μικρό ως το πιο μεγάλο σκάφος. Στην Boat & Fishing Show – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος θα μας παρουσιάσει και φέτος όλα τα νέα προϊόντα της αγοράς.

Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ MARINE ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στο χώρο των ηλεκτρονικών από το 1988, προσφέροντας υποστήριξη και παροχή υπηρεσιών στην εγκατάσταση και συντήρηση ηλεκτρονικών συσκευών ναυσιπλοΐας.

Το 1994 εισήλθε στον εμπορικό τομέα με την εισαγωγή ηλεκτρονικών μηχανημάτων όπως GPS, VHF, AIS, FISHFINDER, RADAR κτλ. Συνεχίζοντας μέχρι και σήμερα την ανοδική της πορεία εμπλούτισε την ποικιλία των προϊόντων της πετυχαίνοντας συνεργασίες με μεγάλους οίκους του εξωτερικού όπως RAYMARINE, FURUNO, C-MAP , JEPPENSEN , AIRMAR, ACTISENSE, EM-TAK, TELECOM, EMEX SOLAR. Πρόσφατα εισήλθε και στον τομέα της ηλιακής ενέργειας προσφέροντας καινούργια προϊόντα όπως ηλιακά πάνελ, ανεμογεννήτριες,ρυθμιστές φόρτισης, μετατροπείς, βάσεις στήριξης.

Επίσης η Ηλεκτρονική Marine προσφέρει όλες τις καινούργιες συσκευές AIS CLASS A, CLASS B της EM-TRAK  για αλιευτικά σκάφη, για ιστιοπλοϊκά και για οποιονδήποτε άλλο τύπο σκάφους. Ακόμη αξίζει να δείτε τα καινούργια προϊόντα τηλεοράσεων της AVTEX

Την Ηλεκτρονική Marine θα βρείτε στο περίπτερο C.26

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED