Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 07-10 MARCH 2024

02.27.2024

Είδη Αλιείας Fishing PRO

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία ειδών αλιείας FishingPRO συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2024, 7 – 10 Μαρτίου, στο MEC Παιανίας.

Στο Fishing Pro αποδεικνύουμε την αγάπη μας για το ψάρεμα μέσα από τη δουλεία μας! Η πολυετής μας εμπειρία στο χώρο, μας παρακίνησε να ασχοληθούμε και επαγγελματικά με το αντικείμενο του ψαρέματος και έτσι δημιουργήσαμε την επιχείρηση μας.

Στην Fishing Pro αναλαμβάνουμε τόσο τις βελτιώσεις όσο και τα στησίματα των σκαφών σας και στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα αλιείας. Μιας και οι τεχνικές αλιείας εξελίσσονται συνεχώς, προσπαθούμε πάντοτε να διευρύνουμε την γκάμα των προϊόντων μας και να μένουμε ενήμεροι για νέες τάσεις στον χώρο του ψαρέματος.

Βρισκόμαστε πάντοτε στη διάθεση σας για να σας συμβουλέψουμε και να ακούσουμε και τις δικές σας ιδέες. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε μέσω της τηλεφωνικής μας υποστήριξης, είτε να μας επισκευαστείτε στο φυσικό μας κατάστημα.

 

Σχετική εικόνα

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor