Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

02.27.2024

Είδη Αλιείας Fishing PRO

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία ειδών αλιείας FishingPRO συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2024, 7 – 10 Μαρτίου, στο MEC Παιανίας.

Στο Fishing Pro αποδεικνύουμε την αγάπη μας για το ψάρεμα μέσα από τη δουλεία μας! Η πολυετής μας εμπειρία στο χώρο, μας παρακίνησε να ασχοληθούμε και επαγγελματικά με το αντικείμενο του ψαρέματος και έτσι δημιουργήσαμε την επιχείρηση μας.

Στην Fishing Pro αναλαμβάνουμε τόσο τις βελτιώσεις όσο και τα στησίματα των σκαφών σας και στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα αλιείας. Μιας και οι τεχνικές αλιείας εξελίσσονται συνεχώς, προσπαθούμε πάντοτε να διευρύνουμε την γκάμα των προϊόντων μας και να μένουμε ενήμεροι για νέες τάσεις στον χώρο του ψαρέματος.

Βρισκόμαστε πάντοτε στη διάθεση σας για να σας συμβουλέψουμε και να ακούσουμε και τις δικές σας ιδέες. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε μέσω της τηλεφωνικής μας υποστήριξης, είτε να μας επισκευαστείτε στο φυσικό μας κατάστημα.

 

Σχετική εικόνα

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED