Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 07-10 MARCH 2024

03.08.2018

DOLPHIN – ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Ελληνική Βιοτεχνία Dolphin παρουσιάζει τους ηλεκτρικούς μηχανισμούς της στην Boat & Fishing Show 2018 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Sea & Tourism expo.

Ο Βαγγέλης Πετρίδης, κατασκευαστής των ηλεκτρικών μηχανισμών Dolphin, παρουσιάζει στην Boat & Fishing Show – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος όλη την γκάμα των προϊόντων του. Οι ηλεκτρικοί μηχανισμοί αλιείας Dolphin είναι κατασκευασμένοι για ψάρεμα με συρτή βυθού, βαθιά καθετή, παραγάδι κ.λπ.

Στο περίπτερο της εταιρείας θα δείτε από κοντά όλα τα νέα μοντέλα της Dolphin καθώς και τα εξειδικευμένα μπακακάκια. Τα οποία τα κατασκευάζει ο Βαγγέλης Πετρίδης, για νωπό ψάρι και καλαμάρι.

Τους ηλεκτρικούς μηχανισμούς και όλα τα προϊόντα της εταιρείας θα τα βρούμε στην έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός – Sea & Tourism Expo 16-18 Μαρτίου, στον εκθεσιακό χώρο HELEXPO MAROUSSI.

http://www.dolphinfishing.gr

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor