Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

03.08.2018

DOLPHIN – ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Ελληνική Βιοτεχνία Dolphin παρουσιάζει τους ηλεκτρικούς μηχανισμούς της στην Boat & Fishing Show 2018 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Sea & Tourism expo.

Ο Βαγγέλης Πετρίδης, κατασκευαστής των ηλεκτρικών μηχανισμών Dolphin, παρουσιάζει στην Boat & Fishing Show – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος όλη την γκάμα των προϊόντων του. Οι ηλεκτρικοί μηχανισμοί αλιείας Dolphin είναι κατασκευασμένοι για ψάρεμα με συρτή βυθού, βαθιά καθετή, παραγάδι κ.λπ.

Στο περίπτερο της εταιρείας θα δείτε από κοντά όλα τα νέα μοντέλα της Dolphin καθώς και τα εξειδικευμένα μπακακάκια. Τα οποία τα κατασκευάζει ο Βαγγέλης Πετρίδης, για νωπό ψάρι και καλαμάρι.

Τους ηλεκτρικούς μηχανισμούς και όλα τα προϊόντα της εταιρείας θα τα βρούμε στην έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός – Sea & Tourism Expo 16-18 Μαρτίου, στον εκθεσιακό χώρο HELEXPO MAROUSSI.

http://www.dolphinfishing.gr

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED