Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 07-10 MARCH 2024

03.22.2019

Blue Green – Γιώργος Καρατζάς

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

H  Blue Green Hi-Tech Spearfishing Equipment συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2019, 29 – 31 Μαρτίου, Helexpo Maroussi!

Στο περίπτερο της Blue Green, του Γιώργου Καρατζά, οι λάτρεις του υποβρύχιου ψαρέματος και της κατάδυσης θα βρουν όλα τα νέα προϊόντα της Blue Green, αλλά και μια πλήρη γκάμα εξειδικευμένου εξοπλισμού. Ενδεικτικά, στη διάθεση των επισκεπτών θα είναι οι γνωστές σειρές carbon ψαροτούφεκων, τα εντυπωσιακά ξύλινα όπλα της Blue green, ποιοτικές στολές και όλα τα είδη της υποβρύχιας αλιείας.

Ο ιδρυτής της Blue Green Γιώργος Καρατζάς διατηρεί την επιχείρησή του από το 1995 και έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο του υποβρυχίου ψαρέματος και της ελεύθερης κατάδυσης. Ο ίδιος είναι εκπαιδευτής ελεύθερης κατάδυσης της παγκόσμιας ομοσπονδίας CMAS και έχει βραβευτεί πολλές φορές για τις επιδόσεις του.

Η εταιρεία Blue Green ειδικεύεται στη μελέτη, βελτίωση, κατασκευή και εισαγωγή εξειδικευμένων προϊόντων για το υποβρύχιο ψάρεμα και την ελεύθερη κατάδυση. Το ερευνητικό τμήμα της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογία και την τεχνογνωσία μελετάει και κατασκευάζει προϊόντα τα οποία πριν βγουν στην παραγωγή, δοκιμάζονται εξαντλητικά, σε ακραίες συνθήκες από μια έμπειρη ομάδα αθλητών.

Η ολοκλήρωση των προϊόντων επέρχεται ως φυσική συνέχεια των υποδείξεων των αθλητών μας. Το αποτέλεσμα είναι μία γκάμα προϊόντων για την ελεύθερη κατάδυση και το υποβρύχιο ψάρεμα που καλύπτει τις ανάγκες ενός απλού δύτη ως και του πιο απαιτητικού ψαροκυνηγού.

www.bluegreen.gr

Την Blue Green θα τη βρείτε στο περίπτερο D.30

close

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor