ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 10-13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

03.22.2019

Blue Green – Γιώργος Καρατζάς

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

H  Blue Green Hi-Tech Spearfishing Equipment συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2019, 29 – 31 Μαρτίου, Helexpo Maroussi!

Στο περίπτερο της Blue Green, του Γιώργου Καρατζά, οι λάτρεις του υποβρύχιου ψαρέματος και της κατάδυσης θα βρουν όλα τα νέα προϊόντα της Blue Green, αλλά και μια πλήρη γκάμα εξειδικευμένου εξοπλισμού. Ενδεικτικά, στη διάθεση των επισκεπτών θα είναι οι γνωστές σειρές carbon ψαροτούφεκων, τα εντυπωσιακά ξύλινα όπλα της Blue green, ποιοτικές στολές και όλα τα είδη της υποβρύχιας αλιείας.

Ο ιδρυτής της Blue Green Γιώργος Καρατζάς διατηρεί την επιχείρησή του από το 1995 και έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο του υποβρυχίου ψαρέματος και της ελεύθερης κατάδυσης. Ο ίδιος είναι εκπαιδευτής ελεύθερης κατάδυσης της παγκόσμιας ομοσπονδίας CMAS και έχει βραβευτεί πολλές φορές για τις επιδόσεις του.

Η εταιρεία Blue Green ειδικεύεται στη μελέτη, βελτίωση, κατασκευή και εισαγωγή εξειδικευμένων προϊόντων για το υποβρύχιο ψάρεμα και την ελεύθερη κατάδυση. Το ερευνητικό τμήμα της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογία και την τεχνογνωσία μελετάει και κατασκευάζει προϊόντα τα οποία πριν βγουν στην παραγωγή, δοκιμάζονται εξαντλητικά, σε ακραίες συνθήκες από μια έμπειρη ομάδα αθλητών.

Η ολοκλήρωση των προϊόντων επέρχεται ως φυσική συνέχεια των υποδείξεων των αθλητών μας. Το αποτέλεσμα είναι μία γκάμα προϊόντων για την ελεύθερη κατάδυση και το υποβρύχιο ψάρεμα που καλύπτει τις ανάγκες ενός απλού δύτη ως και του πιο απαιτητικού ψαροκυνηγού.

www.bluegreen.gr

Την Blue Green θα τη βρείτε στο περίπτερο D.30

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Gold Sponsor


ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Big Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Sponsor


ΧΟΡΗΓΟΙ

Sponsor Image