Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 13-16 MARCH 2025

02.22.2019

Arcus Wooden Spearguns– Ξύλινα Ψαροτούφεκα

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Arcus Wooden Spearguns συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2019, 29 – 31 Μαρτίου, Helexpo Maroussi!

Η Αrcus Wooden Spearguns είναι μια σχετικά καινούρια εταιρεία στο χώρο της κατασκευής ξύλινων ψαροτούφεκων. Όμως το πάθος για τελειότητα και η αγάπη για το υποβρύχιο ψάρεμα του Δημήτρη Χατζηρόδου, κατασκευαστή και ιδιοκτήτη της Arcus, την έκανε να ξεχωρίσει. Σήμερα η εταιρεία διανέμει τα προϊόντα της εκτός από την Ελλάδα και σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Το ξύλο με το οποίο κατασκευάζονται τα όπλα της Arcus είναι «teak Burma» και το σώμα του όπλου αποτελείται από 3,4 η ακόμα και 5 φέτες ξύλου. Αυτές μετά από ειδική επεξεργασία πρεσάρονται σε ηλεκτρικά θερμαινόμενη πρέσα τελευταίας τεχνολογίας.

Όλα τα μεταλλικά στοιχεία του όπλου είναι μόνο από ανοξείδωτο μέταλλο, ενώ για την κατασκευή των όπλων ακολουθούνται πρωτοποριακές τεχνικές.Όλη αυτή η προσπάθεια καταλήγει στην κατασκευή ψαροτούφεκων τα οποία θα μπορούν να καλύψουν από τα πιο απαιτητικά ψαρέματα μέχρι και τους πιο εξειδικευμένους ψαροκυνηγούς…

www.arcusspearguns.gr

Την Arcus Wooden Srearguns θα το βρείτε στο περίπτερο D.77

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

TO BE ANNOUNCED

SUPPORTED BY

TO BE ANNOUNCED

MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED