Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

02.22.2019

Arcus Wooden Spearguns– Ξύλινα Ψαροτούφεκα

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Arcus Wooden Spearguns συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2019, 29 – 31 Μαρτίου, Helexpo Maroussi!

Η Αrcus Wooden Spearguns είναι μια σχετικά καινούρια εταιρεία στο χώρο της κατασκευής ξύλινων ψαροτούφεκων. Όμως το πάθος για τελειότητα και η αγάπη για το υποβρύχιο ψάρεμα του Δημήτρη Χατζηρόδου, κατασκευαστή και ιδιοκτήτη της Arcus, την έκανε να ξεχωρίσει. Σήμερα η εταιρεία διανέμει τα προϊόντα της εκτός από την Ελλάδα και σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Το ξύλο με το οποίο κατασκευάζονται τα όπλα της Arcus είναι «teak Burma» και το σώμα του όπλου αποτελείται από 3,4 η ακόμα και 5 φέτες ξύλου. Αυτές μετά από ειδική επεξεργασία πρεσάρονται σε ηλεκτρικά θερμαινόμενη πρέσα τελευταίας τεχνολογίας.

Όλα τα μεταλλικά στοιχεία του όπλου είναι μόνο από ανοξείδωτο μέταλλο, ενώ για την κατασκευή των όπλων ακολουθούνται πρωτοποριακές τεχνικές.Όλη αυτή η προσπάθεια καταλήγει στην κατασκευή ψαροτούφεκων τα οποία θα μπορούν να καλύψουν από τα πιο απαιτητικά ψαρέματα μέχρι και τους πιο εξειδικευμένους ψαροκυνηγούς…

www.arcusspearguns.gr

Την Arcus Wooden Srearguns θα το βρείτε στο περίπτερο D.77

close

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor