ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 10-13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

02.22.2019

Arcus Wooden Spearguns– Ξύλινα Ψαροτούφεκα

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Arcus Wooden Spearguns συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2019, 29 – 31 Μαρτίου, Helexpo Maroussi!

Η Αrcus Wooden Spearguns είναι μια σχετικά καινούρια εταιρεία στο χώρο της κατασκευής ξύλινων ψαροτούφεκων. Όμως το πάθος για τελειότητα και η αγάπη για το υποβρύχιο ψάρεμα του Δημήτρη Χατζηρόδου, κατασκευαστή και ιδιοκτήτη της Arcus, την έκανε να ξεχωρίσει. Σήμερα η εταιρεία διανέμει τα προϊόντα της εκτός από την Ελλάδα και σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Το ξύλο με το οποίο κατασκευάζονται τα όπλα της Arcus είναι «teak Burma» και το σώμα του όπλου αποτελείται από 3,4 η ακόμα και 5 φέτες ξύλου. Αυτές μετά από ειδική επεξεργασία πρεσάρονται σε ηλεκτρικά θερμαινόμενη πρέσα τελευταίας τεχνολογίας.

Όλα τα μεταλλικά στοιχεία του όπλου είναι μόνο από ανοξείδωτο μέταλλο, ενώ για την κατασκευή των όπλων ακολουθούνται πρωτοποριακές τεχνικές.Όλη αυτή η προσπάθεια καταλήγει στην κατασκευή ψαροτούφεκων τα οποία θα μπορούν να καλύψουν από τα πιο απαιτητικά ψαρέματα μέχρι και τους πιο εξειδικευμένους ψαροκυνηγούς…

www.arcusspearguns.gr

Την Arcus Wooden Srearguns θα το βρείτε στο περίπτερο D.77

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Gold Sponsor


ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Big Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Sponsor


ΧΟΡΗΓΟΙ

Sponsor Image