Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 13-16 MARCH 2025

03.17.2017

AMERICAN MARINE

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η American Marine παρουσιάζει τα βραβευμένα AXOPAR στην έκθεση Boat & Fishing Show 2017!

Τα AXOPAR κατασκευάζονται στην Φιλανδία, προσφέρουν εντυπωσιακές επιδόσεις και λειτουργικότητα και διατίθονται σε αρκετά μοντέλα από τα 7,5 μέτρα σε τιμές έκπληξη!

H American Marine τα τελευταία χρόνια αντιπροσωπεύει ορισμένα από τα καλύτερα ναυπηγεία στον κόσμο. Τα τελευταία δύο χρόνια είναι ο αντιπρόσωπος των Φιλανδικών σκαφών AXOPAR , που με τον πρωτοποριακό τους σχεδιασμό και την εντυπωσιακή σχέση ποιότητας τιμής έχουν κατακτήσει την παγκόσμια αγορά. Η γκάμα των Axopar που απλώνεται από τα 7.60 m μέχρι τα 11.20m με τα μοντέλα Axopar24, Axopar 28 και Axopar 37 και τις επιλογές ανάμεσα σε Open, Hard Top, Cabin και Aft Cabin παρέχει λύσεις ιδανικές για τις ελληνικές θάλασσες, για όλες τις χρήσεις. Στην έκθεση Βoat & Fishing θα δώσει το παρών με το Axopar 28 TT.

Βέβαια, η American Marine έχει ταυτίσει το όνομά της με το βρετανικό ναυπηγείο της Princess yachts , της οποίας είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος. Τα 25 μοντέλα του ναυπηγείου, 4 Mclass , 12 Flybrige ,7 V class και 3 S class καλύπτουν όλο το φάσμα από τα 39 έως τα 140 πόδια. Η εταιρία σήμερα, περισσότερο από κάθε φορά είναι σε θέση να προσφέρει ένα πλήρες πακέτο παροχών που πέρα από το After Sales Service και το Brokerage καλύπτει όλο το φάσμα από το yachts management έως και το charter .

www.americanmarine.gr

Σκοπός της ομάδας είναι οι φίλοι και πελάτες της American Marine να απολαύσουν το χρόνο τους στο υγρό στοιχείο και να γευτούν μοναδικές στιγμές με τα σκάφη τους στις ονειρεμένες θάλασσές μας.

 

Από το 2015 αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της AXOPAR για την χώρα μας.

www.americanmarine.gr

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

TO BE ANNOUNCED

SUPPORTED BY

TO BE ANNOUNCED

MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED