Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.17.2017

AMERICAN MARINE

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η American Marine παρουσιάζει τα βραβευμένα AXOPAR στην έκθεση Boat & Fishing Show 2017!

Τα AXOPAR κατασκευάζονται στην Φιλανδία, προσφέρουν εντυπωσιακές επιδόσεις και λειτουργικότητα και διατίθονται σε αρκετά μοντέλα από τα 7,5 μέτρα σε τιμές έκπληξη!

H American Marine τα τελευταία χρόνια αντιπροσωπεύει ορισμένα από τα καλύτερα ναυπηγεία στον κόσμο. Τα τελευταία δύο χρόνια είναι ο αντιπρόσωπος των Φιλανδικών σκαφών AXOPAR , που με τον πρωτοποριακό τους σχεδιασμό και την εντυπωσιακή σχέση ποιότητας τιμής έχουν κατακτήσει την παγκόσμια αγορά. Η γκάμα των Axopar που απλώνεται από τα 7.60 m μέχρι τα 11.20m με τα μοντέλα Axopar24, Axopar 28 και Axopar 37 και τις επιλογές ανάμεσα σε Open, Hard Top, Cabin και Aft Cabin παρέχει λύσεις ιδανικές για τις ελληνικές θάλασσες, για όλες τις χρήσεις. Στην έκθεση Βoat & Fishing θα δώσει το παρών με το Axopar 28 TT.

Βέβαια, η American Marine έχει ταυτίσει το όνομά της με το βρετανικό ναυπηγείο της Princess yachts , της οποίας είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος. Τα 25 μοντέλα του ναυπηγείου, 4 Mclass , 12 Flybrige ,7 V class και 3 S class καλύπτουν όλο το φάσμα από τα 39 έως τα 140 πόδια. Η εταιρία σήμερα, περισσότερο από κάθε φορά είναι σε θέση να προσφέρει ένα πλήρες πακέτο παροχών που πέρα από το After Sales Service και το Brokerage καλύπτει όλο το φάσμα από το yachts management έως και το charter .

www.americanmarine.gr

Σκοπός της ομάδας είναι οι φίλοι και πελάτες της American Marine να απολαύσουν το χρόνο τους στο υγρό στοιχείο και να γευτούν μοναδικές στιγμές με τα σκάφη τους στις ονειρεμένες θάλασσές μας.

 

Από το 2015 αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της AXOPAR για την χώρα μας.

www.americanmarine.gr

close

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor