Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC PAIANIA 09-12 MARCH 2023

03.17.2017

AEGEAN SEALS DIVING CENTER

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Μαθαίνουμε να καταδυόμαστε με το Στράτο Συνόδη και την ομάδα του και να αγαπάμε τη φύση. Σας δίνετε η δυνατότητα να γίνετε  μέλος αυτής της μεγάλης  παρέας και να γνωρίσετε  τους βυθούς στην όμορφη Εύβοια αλλά και σε  ολόκληρη την Ελλάδα, αφού με έδρα  τη Χαλκίδα, το καταδυτικό κέντρο Aegean Seals Diving Center οργανώνει καταδυτικές εκδρομές  σε όλη τη Χώρα.

Η εκπαίδευση και οι πιστοποιήσεις  βασίζονται στα πρότυπα  της PADI στο κομμάτι της κατάδυσης και στα πρότυπα της E.F.R. στο κομμάτι των Ά Βοηθειών.

Η πώληση καταδυτικού εξοπλισμού είναι ακόμα μία παροχή μετά από συνεργασία  με κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου SCUBAPRO , CRESSI, MARES, BTS.

Η ενοικίαση καταδυτικού εξοπλισμού σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείται ολοκαίνουριο και πιστοποιημένο από την BUREAU VERITAS  εξοπλισμό για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις σας.

Ανοικτά όλο τον χρόνο και με δυνατότητα διαμονής σε κοντινά καταλύματα της περιοχής.
Στην έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός – Sea & Tourism Expo το καταδυτικό κέντρο θα συμμετέχει με δικό του περίπτερο θέλοντας έτσι να έρθει πιο κοντά με όλους τους καινούριους αλλά και τους παλιούς φίλους της κατάδυσης.

KEEP UPDATED

Subscribe to our newsletter to be constantly in tune with the news of the exhibition.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


SILVER SPONSOR

Big Sponsor


POOL SPONSOR

Pool Sponsor


HONORABLE AREA

to be announced

SPONSORED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

SUPPORTED BY

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

MEDIA PARTNER

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor