Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

02.14.2023

Το υπουργείο Ναυτιλίας θέτει υπό την αιγίδα του τη θαλασσινή έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2023

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στηρίζει έμπρακτα την διπλή έκθεση «Boat & Fishing Show και Sea & Tourism Expo», θέτοντας υπό την αιγίδα του τη μεγαλύτερη θαλασσινή έκθεση που πραγματοποιείται από τις 9 έως τις 12 Μαρτίου 2023, στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας.

Η Boat & Fishing Show θα αποτελέσει και αυτή τη χρονιά το σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της θάλασσας και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται με 3 βασικούς άξονες, το σκάφος, το ψάρεμα και το θαλάσσιο τουρισμό.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, συμμετέχουν εταιρίες σκαφών, εξωλέμβιων μηχανών, ηλεκτρονικών, ναυτιλιακών, ειδών αλιείας, υποβρύχιας αλιείας, καταδυτικών κέντρων, σχολές ταχυπλόων, water sports, και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν τη θαλάσσια δραστηριότητα.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης χρονιάς, χωρίς πλέον υγειονομικούς περιορισμούς, η φετινή Boat & Fishing Show αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ αποτελώντας τα τελευταία χρόνια τη θαλασσινή έκθεση με τη μεγαλύτερη συμμετοχή και την υψηλότερη επισκεψιμότητα.

Αποτελεί σημείο συνάντησης επαγγελματιών και φίλων της θάλασσας από όλη Ελλάδα, ενώ εμπλουτίζεται από παράλληλες ενημερωτικές εκδηλώσεις και ημερίδες για την ενημέρωση εκθετών και επισκεπτών.

Ώρες Λειτουργίας Έκθεσης:

Πέμπτη/Παρασκευή: 15:00- 21:00

Σαββατοκύριακο: 10:00- 21:00

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά ανά 30′ από μετρό ΣΤΑΘΜΟΣ «ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ»

Πληροφορίες / Συμμετοχές: https://www.boatfishingshow.gr/

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED