Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.24.2021

WEBINARS 27/3/21 – LOWRANCE: The Ultimate Fishing System

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

WEBINAR Ν.16 – Σάββατο 27 Μαρτίου 2021 / Ώρα: 19:00 – 21:00

LOWRANCE, the Ultimate Fishing System 2021

Τεχνική: Ψάρεμα με Σκάφος / Βυθόμετρο

Εισηγητές: Μάρκος Κρεβατάς / Κων/νος Γεωργακόπουλος / TECHNAVA SA

Η εταιρία Α.Ν.Ε.Ε. ΤΕΧΝΑΒΑ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1968 με σκοπό να παρέχει εξοπλισμό πλοίων και τεχνική υποστήριξη στην ελληνική ναυτιλία. Σήμερα είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην προμήθεια, εγκατάσταση και επισκευή εξοπλισμού σε πλοία παντός τύπου.

Η LOWRANCE Marine Electronics για πάνω από 60 χρόνια στον χώρο της ναυτιλίας προσφέρει όργανα κορυφαίας ποιότητας δίνοντας τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια για το πλήρωμα και το σκάφος. Έχει συνδεθεί με τις περισσότερες καινοτομίες, νέες ευρεσιτεχνίες και διακρίσεις από οποιαδήποτε άλλη βιομηχανία ναυτικών ηλεκτρονικών οργάνων.

Η γκάμα των προϊόντων της LOWRANCE στοχεύει ξεκάθαρα την εξυπηρέτηση με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο της ερασιτεχνικής και επαγγελματικής αλιείας με χρήση ηλεκτρονικών συσκευών. H LOWRANCE Marine Electronics  έχει αναπτύξει μια εντυπωσιακή σειρά προηγμένων  πολυλειτουργικών συσκευών(MFD) ανίχνευσης ψαριών, σε συνδυασμό με όργανα πλοήγησης, υπολογιστές ταξιδιού αλλά και συστημάτων υποβοήθησης προσφέροντας το πλέον ολοκληρωμένο σύστημα για κάθε σκάφος.

Η εταιρία Α.Ν.Ε.Ε. ΤΕΧΝΑΒΑ Α.Ε. ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της LOWRANCE Marine Electronics από το 1982, διαθέτει τα προϊόντα στην Ελληνική αγορά μέσω του επίσημου δικτύου μεταπωλητών της σε όλη την επικράτεια καθώς και στην έκθεση/Showroom/Training center εντός του Βιομηχανικού Πάρκου Σχιστού.

Στο σεμινάριο θα αναλυθούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά των συσκευών, οι λειτουργίες καθώς και οι καινοτομίες που χρησιμοποιούνται με στόχο την επίλυση όλων των πιθανών αποριών.
Βασικός σκοπός του εν λόγω σεμιναρίου εκτός της τεχνικής κατάρτισης, είναι η απευθείας επικοινωνία της εταιρίας με τους χρήστες των συσκευών και της ψαρευτικής κοινότητας με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων, την εκμάθηση και απώτερο στόχο, την εξέλιξη του χώρου.

Θα υπάρχει χρόνος για ερωτήσεις/απορίες (Q&A).

WEBINARS 2021 – LIVE τα σεμινάρια της Έκθεσης ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ – Boat & Fishing Show στον υπολογιστή σας

Ακολουθήστε τα social media της έκθεσης ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ – Boat & Fishing Show και του περιοδικού Boat & Fishing για να ενημερωθείτε και να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια:

http://www.youtube.com/boatfishing

https://www.facebook.com/BoatFishingShow

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΩ: [ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ]

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

To be announced

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor