Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

02.12.2022

Watersports Expo | Νέα έκθεση για τα θαλάσσια σπορ

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Το καλοκαίρι ξεκινά στις 10 – 13 Μαρτίου 2022 στο MEC Παιανίας με τη νέα έκθεση για τα θαλάσσια σπορ Watersports Expo!

Κάντε τις εξορμήσεις σας στη θάλασσα πιο απολαυστικές επιλέγοντας το σπορ που σας ταιριάζει. Τα water sports αποτελούν την αγαπημένη μας καλοκαιρινή συνήθεια. Όσο η αδρεναλίνη ανεβαίνει, τόσο και η έμπνευση κορυφώνεται δίνοντας κάθε χρονιά και νέα είδη δραστηριοτήτων. Στην Watersports Expo 2022 θα βρείτε τη πληρέστερη γκάμα εξοπλισμού για όλα τα θαλάσσια σπορ.

Η Watersports Expo 2022, είναι η έκθεση με την πληρέστερη γκάμα σε θαλάσσιο εξοπλισμό, canoe kayak, SUP, windsurf, kite surf, water ski, wakeboard, foil, parasailing, flyboard, tubes, inflatable games και θαλάσσια ποδήλατα.

Σκοπός της έκθεσης είναι να συμβάλει στην ανάδειξη του κλάδου των watersports, και να φέρει στο προσκήνιο τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό στη θαλάσσια αναψυχή, όπως ταιριάζει σε μία χώρα όπως η Ελλάδα που κατέχει την 11η θέση σε παγκόσμια κλίμακα στον κατάλογο των χωρών με τη μεγαλύτερη ακτογραμμή.

Η έκθεση πραγματοποιείται ταυτόχρονα με την Boat & Fishing Show 2022, στις 10 με 13 Μαρτίου, στο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας, στον ίδιο χώρο με ένα εισιτήριο.

Τα θαλάσσια σπορ είναι πάντα ένας καλός λόγος για να βρεθείς στην παραλία και να διασκεδάσεις, χειμώνα καλοκαίρι, και η Watersports Expo είναι εδώ να τα προβάλλει και να τα αναδείξει με το καλύτερο τρόπο.

Ταυτότητα

Η Watersports Expo 2022 διοργανώνεται από την εταιρεία Pelagic Expo, με την αιγίδα του Watersports Association Greece (Πανελλήνιο Σύνδεσμο Προπονητών & Εκμισθωτών Θ.Μ.Α.), της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής και την υποστήριξη του Safe Water Sports.

 ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

ΠΕΜΠΤΗ 10 Μαρτίου 2022 | 15:00 – 21.00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 Μαρτίου 2022 | 15:00 – 21.00

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 Μαρτίου 2022 | 10:00 – 21.00

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 Μαρτίου 2022 | 10:00 – 21.00

 

ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 6 €

Εκθεσιακό κέντρο MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ

Λεωφόρος Αθηνών-Λαυρίου 301, 190 02 Παιανία Αττικής

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τηλ.: 2109700855

www.watersportsexpo.gr

close

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor