Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

02.12.2022

Η Sea & Tourism Expo, σύμμαχος στην ανάπτυξη του καταδυτικού τουρισμού

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Το ετήσιο ραντεβού για την Αυτόνομη Κατάδυση είναι στην έκθεση Sea & Tourism Expo 2022. Oι πιστοποιημένοι δύτες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες της αγοράς και οι αρχάριοι να βρουν τον κατάλληλο εκπαιδευτή όπου θα τους οδηγήσει με ασφάλεια στον υποβρύχιο κόσμο.

Στόχος της Sea & Tourism Expo 2022, είναι να προσφέρει στους επαγγελματίες και φίλους της κατάδυσης, τα απαραίτητα «εργαλεία» για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του τουριστικού προϊόντος, να γνωρίσουν τη μαγεία της κατάδυσης και να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις τους ανταγωνιστικές.

Το κορυφαίο θαλασσινό show για τον κλάδο της κατάδυσης, προσαρμοσμένο στα δεδομένα της εποχής, θα φιλοξενήσει τις εταιρίες leader, για τον εξοπλισμό και την προώθηση των καταδυτικών κέντρων, σε ένα νέο εκθεσιακό, με μεγαλύτερη εκθεσιακή επιφάνεια, εύκολη πρόσβαση και άνετο parking, σε συνθήκες covid free.

Οι εκθέτες θα παρουσιάσουν όλες τις σύγχρονες τάσεις, καινοτόμα προϊόντα, τεχνολογικές λύσεις καθώς και πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις για την αναβάθμιση των καταδυτικών υπηρεσιών.

Η διεξαγωγή της έκθεσης Sea & Tourism Expo 2022, θα ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια των επαγγελματιών και φίλων της κατάδυσης, έτσι ώστε η σεζόν του 2022 να καταγραφεί ως χρυσή σελίδα επιτυχίας στον καταδυτικό τουρισμό.

Η Pelagic Expo, διοργανώτρια εταιρεία της έκθεσης Sea & Tourism Expo, βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον Σύνδεσμο Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος (ΣΥ.ΚΑ.Κ.ΕΛ.) για την διοργάνωση ημερίδας σχετικά με τον καταδυτικό τουρισμό και την κοινή χάραξη δράσεων που θα αναπτύξουν περαιτέρω την κατάδυση στην Ελλάδα.

 

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

ΠΕΜΠΤΗ 10 Μαρτίου 2022 | 15:00 – 21.00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 Μαρτίου 2022 | 15:00 – 21.00

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 Μαρτίου 2022 | 10:00 – 21.00

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 Μαρτίου 2022 | 10:00 – 21.00

 

ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 6 €

 

Εκθεσιακό κέντρο MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ

Λεωφόρος Αθηνών-Λαυρίου 301, 190 02 Παιανία Αττικής

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τηλ.: 2109700855

www.seatourismexpo.gr

close

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor