Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

11.27.2021

Νέα έκθεση SPEARFISHING EXPO 2022 για το ψαροτούφεκο και την ελεύθερη κατάδυση

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Νέα δυναμική παρουσία για το ψαροτούφεκο, έκθεση SPEARFISHING EXPO μαζί με την μεγαλύτερη Θαλασσινή Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ – Boat & Fishing Show 2022, 10-13 Μαρτίου στο MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ!

Οι προετοιμασίες για την έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ –  Boat & Fishing Show 2022 συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Ο κορυφαίος θεσμός της Θάλασσας, επιστρέφει ανανεωμένος σε νέο ενιαίο και μεγαλύτερο εκθεσιακό Κέντρο, στο MEC Παιανίας, με πολυπληθέστερους εκθέτες και πλειάδα εκδηλώσεων, με περισσότερες ημέρες, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, και κυρίως για εμάς που ασχολούμαστε με την υποβρύχια αλιεία, με αναβαθμισμένη παρουσία για το ψαροτούφεκο, με την νέα έκθεση SPEARFISHING EXPO 2022, με το ίδιο εισιτήριο.

Οι μεγαλύτερες εταιρείες εξοπλισμού Υποβρύχιας Αλιείας και Κατάδυσης θα συμμετέχουν και θα εκπροσωπηθούν στην SPEARFISHING EXPO 2022 με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις και με τις ποιοτικές βάσεις που είχαμε θέσει από την αρχή!

Φιλοδοξούμε να σπάσουμε νέο ρεκόρ στις συμμετοχές εκθετών Υποβρύχιας Αλιείας με περισσότερες από 40 εταιρίες από Ελλάδα και Εξωτερικό, δελεαστικές προτάσεις και εκπτώσεις σε είδη εξοπλισμού (ψάρεμα – ψαροτούφεκο), σκάφη, ναυτικούς κινητήρες, ναυτιλιακά και υπηρεσίες. Επιπλέον το πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί με εντυπωσιακά σεμινάρια – ημερίδες με θέμα το ψαροτούφεκο, την ελεύθερη κατάδυση και το ψάρεμα αλλά και την υπεράσπιση της ερασιτεχνικής αλιείας.

Τέσσερις ημέρες λειτουργίας

Με προτεραιότητα την ασφάλεια εκθετών και επισκεπτών, η έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ –  Boat & Fishing Show 2022 θα πραγματοποιηθεί ακολουθώντας τους κανονισμούς με βάση τα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου για την διοργάνωση εκθέσεων. Επιπλέον, για την διασφάλιση της επισκεψιμότητας και της εμπορικής αποτελεσματικότητας, προστέθηκε ακόμα μία ημέρα στην λειτουργία της έκθεσης. Τα εγκαίνια θα γίνουν την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2021 και η αυλαία θα πέσει το βράδυ της Κυριακής 13 Μαρτίου.

Η έκθεση θεσμός για τον κόσμο της Θάλασσας

Είναι πλέον γνωστό, ότι η Boat & Fishing Show αποτελεί εδώ και 9 χρόνια τη θαλασσινή έκθεση με τη μεγαλύτερη συμμετοχή και την υψηλότερη επισκεψιμότητα! Με ιδιαίτερη ευθύνη, εργαζόμαστε σκληρά για να προσφέρουμε τις απαραίτητες συνθήκες, δημιουργώντας το σωστό περιβάλλον για επιχειρηματικές συνεργασίες, αισιόδοξες προοπτικές, αλλά και μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να βρεθούν μεταξύ τους άνθρωποι από όλη την Ελλάδα, με την ίδια αγάπη για τη θάλασσα, το σκάφος, την αλιεία, το ψαροτούφεκο, τα watersports και την αυτόνομη κατάδυση!

Η μεγαλύτερη Θαλασσινή Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ – Boat & Fishing Show 2022, ανοίγει και πάλι τα πανιά της και ετοιμάζεται για το νέο της ταξίδι 10 – 13 Μαρτίου 2022, στο MEC Παιανίας.

“Sea” you there!

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor