Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.07.2023

Μεγάλος διαγωνισμός, δώρο ηλεκτρικός εξωλέμβιος HAIBO στους επισκέπτες της Boat & Fishing Show 2023

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Pelagic Expo, σε συνεργασία με την EVAL, διοργανώνουν μεγάλη κλήρωση για τους επισκέπτες της θαλασσινής έκθεσης Boat & Fishing Show 2023, που θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 9 Μαρτίου έως την Κυριακή 12 Μαρτίου στο MEC Παιανίας.

Οι επισκέπτες θα πρέπει να αναζητήσουν το QR του διαγωνισμού σε γραφικά εντός της έκθεσης, να συμπληρώσουν τα στοιχειά τους και να λάβουν μέρος στη μεγάλη κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023.

Το δώρο είναι μεγάλης αξίας, και συγκεκριμένα μία ηλεκτρική εξωλέμβια μηχανή πλώρης με ενσωματωμένο GPS & Αυτόματο σύστημα πλοήγησης, μάρκας HAIBO, ευγενική χορηγία της EVAL.

H ηλεκτρική εξωλέμβια μηχανή πλώρης HAIBO

Η ηλεκτρική εξωλέμβια μηχανή πλώρης HAIBO, με την εγγύηση ποιότητας της EVAL, αποτελεί κορυφαία επιλογή για όσους επιζητούν από την μηχανή τους τον απόλυτο έλεγχο, σε συνδυασμό με την ποιότητα.

Η EVAL ως αποκλειστικός εισαγωγέας και αντιπρόσωπος, παρουσιάζει την νέα ηλεκτρική εξωλέμβια μηχανή πλώρης με ενσωματωμένο GPS! Είναι εξοπλισμένη με GPS και αυτόματο σύστημα πλοήγησης. Δεν χρειάζεται θερμική ασφάλεια, καθώς ο κινητήρας έχει ενσωματωμένη ασφάλεια για το ρεύμα και την υπερθέρμανση.

Είναι αθόρυβη και διαθέτει τις ακόλουθες λειτουργίες πλοήγησης:

• Χειροκίνητη λειτουργία με τη χρήση τηλεχειριστηρίου ή διακόπτη ποδιού
• Λειτουργία αγκυροβολίας σταθερού σημείου
• Λειτουργία προκαθορισμένης διαδρομής
• Λειτουργία με προκαθορισμένη σταθερή ταχύτητα

Η μηχανή προσφέρει στον χρήστη τα μέγιστα οφέλη, διαθέτοντας GPS. Ο χρήστης μπορεί να πλησιάζει αθόρυβα, με μεγάλη ακρίβεια πάνω από σημεία ψαρέματος και να παραμένει ακριβώς πάνω από το σημείο που επιθυμεί να ψαρέψει, καθώς με το GPS διορθώνεται αυτόματα η θέση του σκάφους. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να αποφύγετε το αγκυροβόλιο και η εύρεση τόπων να γίνει ακόμα πιο εύκολη και γρήγορη.

Οποιοδήποτε, τρόπο ψαρέματος και να επιλέξετε η μηχανή HAIBO  σας διευκολύνει στο μέγιστο αφού έχει την δυνατότητα:

• Να καταγράφει και να αποθηκεύει διαδρομές που στη συνέχεια θα μπορεί να επαναλάβει με ακρίβεια.
• Να περάσει με προκαθορισμένη σταθερή ταχύτητα πάνω από αποθηκευμένες διαδρομές.
• Να ελέγχει χειροκίνητα το σκάφος προς όποια κατεύθυνση επιθυμεί και με εναλλαγές στην ταχύτητα.
• Να κάνει ακόμα ευκολότερη την ανίχνευση τόπων ψαρέματος.

*Η συσκευασία περιλαμβάνει: ασύρματο τηλεχειριστήριο, δεύτερη προπέλα 3 πτερυγίων και τηλεχειριστήριο ποδιού για επιπλέον ασφάλεια.

Αποκτήστε την μηχανή HAIBO μέσω του δικτύου καταστημάτων της EVAL ή επισκεφθείτε το www.eval.gr

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor